resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4925
    hala daha yönetim tarafından yanlız bırakılıp medyanın önüne yem olarak atıldığı iddiası üzerinden savunulan yetersiz teknik direktörümüz.

    böyle düşünen arkadaşları gördükçe deli oluyorum resmen.

    - yönetimden hangi şahıs kendisine ilk lig maçında elindeki tek iyi alternatif olan ve morali bozulup küsmesin diye forvet transferi yapılmasın dediği burak yılmaz'ı yedek bırak gerekirse forvete olcan adın'ı koy diye baskı yaptı?

    - bir sonraki lig maçında yine yönetimden hangi şahıs kendisine sahanın en iyisi jose rodriguez martinez'i oyundan çıkar, yine elindeki tek iyi alternatif olan burak yılmaz'ı da oyundan al ve umut bulut denen futbol özürlüsünü 90 dakika sahada tut dedi?

    - elinde adam gibi kanat oyuncusu yokken yönetimden yine hangi şahıs bruma ve amrabat'ın gitmesine onay verdirdi?

    abicim kabul edin işte. transferleri, oyuncular üzerindeki etkisi vs.'sini geçtim adam daha oyunu okumaktan, elindeki oyunculardan azami verimi almaktan bile aciz durumda. hal böyleyken kendisini savunmanın mantığını isviçreli bilim adamları bile açıklayamaz bana.

    en komiği de ne biliyor musunuz? jem paul karacan denen gözümde bam üçlüsüne bile giremeyecek kadar yeteneksiz bir adamın transferine onay vermesi. bu transfer bir süre eleştirildi bu sıralar pek konuşulmuyor ama bence bu senenin en büyük fiyaskolarından biri de budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın