resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4918
    yapması gereken tek şey basının karşısına çıkıp bu takımla olmaz kardeşim ben bir kaç tane miadı dolmamış yıldız oyuncu ve yanına ileriye yönelik 24 -25 yaşların da yetenekli az buçuk kendini kanıtlamış 11 de oynatabileceğim oyuncu istiyorum demekti. ama demedi bu takım yok şöyle şampiyon oldu yok böyle şampiyon oldu falan fistan. galatasaray'ın evladı olmak demek galatasaray'a faydalı olmak demek kulüb kasasından para harcamamak değildir. sen zaten sportif başarı sağlayamazsan para da gelmez borçta kapanmaz ne türkiye bir avrupa ülkesi ne de galatasaray bir avrupa düzeyinde yönetilen bir kulüb kusura bakmayın. o yüzden şerefli ikinciliklerle üçüncülük muhabbetlerine girip finansal durumu kurtarmayı düşünmeyi aklınızdan bir kere çıkar hocam. sen eğer ben transfer istiyorum ama yapmıyorlar sabri'yle burak'la olcan'la umut'la bu iş yürümez deseydin bu taraftar sana kapılarını açardı o yönetime de o istediğin mevkilere gerekli gördüğün oyuncuları gerekirse florya'nın kapısında yatardı kamp kurardı gerekirse kendini yakardı ama o taraftar bunu yaptırırdı hocam.

    yapman gereken en önemli şeyi taraftarı arkana almak dururken sen gittin taraftarı karşına aldın bunu yaparken de galatasaray'dan olmaz denilen sezonda 2 kupa kazandıktan sonra nasıl başardın hayret verici ders diye okutulması gerek vallahi uğraşılsa ancak bu kadar taraftarla papaz olunurdu herhalde. çok mu zordu he çok mu zordu hocam üst düzey bir sağ bek bir stoper bir forvet kesinlikle ve kesinlikle istiyorum demek? takımın aslında tamamen baştan kurulması gerek ama bu taraftar o üç bölgeye adam akıllı transferlere bile tav olurdu. dilinle dişinin arasında bakıyoruz ediyoruz çalışmalarız devam ediyor demekle olmaz sen o bursa'daki maçtan sonra diyecektin bunları gür bir sesle dile getirecektin bak o zaman o dedeler sana o istediğin topçuları nasıl alıyorlardı nasıl kaynak yaratıyorlardı sana çünkü o dedeler varya o dedeler aslında taraftardan it gibi tırsıyorlar ne zaman galatasaray tökezlese uçurum gözükse direk devreye giriyorlar bunu ünal aysal ile gördük iyice anladık yumurta kıçlarına dayanmadan iş yapmıyorlar. biz sana gel bizim jurgen klopp'umuz ol alex ferguson'umuz ol dedik sen gittin sabri ile umut'a bel bağladın.

    yazılacak daha çok şey var ama ne diyeyim ki fatih terim'e diyorlar ya ahımız var diye asıl benim ve benim gibilerin sana ahı var hocam kocaman bir ahımız var sana.

    edit: şimdi baktım da biraz açık mektup gibi olmuş ama idare edin çok doluyum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın