• 3798
    sistemin öyle ya da böyle 2015-2016 sezonunda fenerbahçe'yi şampiyon yapacağını bilen yönetim. galatasaray ve fenerbahçe bu sistemin esas oğlanları. sistem bir şekilde yıldızları eşitlemek, heyecanı ve para akışını maksimum seviyede tutmak zorunda. burada federasyondan, hakemlerden falan bahsetmiyorum. federasyonu, hakemleri,medyayı da içeren bütünsel bir güçten bahsediyorum. hal böyle olunca fazla açılmak istemiyor yönetim. bir sonraki sezona güçlü girmek istiyor belki de. bu yılı çoktan gözden çıkardığı o kadar açık ki. rakiplerinin transfer hamlelerine, gövde gösterilerine karşılık vermek bir yana gardını bile almıyor. bu bakımdan hocalığını pek beğenmesem de hamza hamzoğlu'nu bizim için bir şans olarak görüyorum. teknik direktörlük becerileri yeterli mi bilemem ama iyi kötü sürekli ciddiyetle çalışan bir adam. ağır başlı,sempatik bir tarzı var ve takımı bir şekilde dağılmadan stabil tutmayı başarıyor.
    açıkçası benim de pek ümidim yok bu sezon şampiyonluktan. harcanan 90 milyon euro'dan sonra fenerbahçe bu sezonu zirvede tamamlamak zorunda. ama...
    işte aması önemli. hamzaoğlu sezon sonuna kadar takımı bir şekilde zirveye tutunur pozisyon tutabilirse ve şampiyonluğu kaparsa, fenerbahçe diye bir rakip en az 3 sene kalmaz. harcanan ve geri dönüşü olmayan paraları yeni düzende bağışla falan yerine koymaları fiilen mümkün değil. beşiktaş'ta bile görülmemiş bir küçülme politikasına geçmek zorunda kalabilirler. kısacası ben bekleyeceğim. fenerbahçe'yi muhtemel sezon şampiyonu olarak görüyorum. ama bilirsiniz biz bitti demeden bitmez bu işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın