resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 4917
    ilk başlarda, genç, enerjik, pozitif ve gelişime açık bir hoca diye çok ümitlendirmişti şahsımı.

    önce bilal, sonra sabri, yetmiyormuş gibi bir de jpk'yı transfer edince alabora olmuş gemi tayfasına döndü bütün taraftar.

    yaz boyunca bütün yazarlar yalvardık, hocam; konoplyanka var bonservisi elinde adam süper kaçırmayalım. mbia var trabzon ile amlaşamadı geri döndü tam sırası. maxi pereira var dani alves var. var var var.

    ne yaptı hamza hoca. hepsini veto etti.

    şimdi ne oldu, bütün ümitlerimiz yer ile yeksan oldu. sıradan anadolu takımlarına yenilir olduk. sivas maçında allah bizi korumasa dörtlük olacaktık. osmanlı maçı malumunuz.

    osmanlı maçı öncesi bizim için kolay olmayacağını, takım ve hamza hoca açısından zor bir gün olacağını yazdık birçok arkadaşımız inanmadı. iddia ediyorum, rodriguez oynamasaydı yine dörtlük olurduk.

    hamza hoca şunun farkında değil. yabancı yasağı kalkınca bütün anadolu takımları çok kaliteli futbolcular bulup getirdiler ve hepsinin gücü geçen sezona göre iki katına çıktı. bu sezon lig çok çekişmeli geçecek. şu anda bazı hocalar yerlilere ağırlık veriyor ama ilerleyen haftalarda göreceksiniz kaliteli yabancılar daha çok sahne alacaklar. işte o zaman bizim yerlilerle işimiz çok daha zor olacak.

    evet hala beş ya da altı yabancıyla oynamaya devam eden hamza hoca bile bile lades diyor bilerek ve isteyerek kendi ipini çekiyor.

    hamza hoca hala hatadan dönebilir. biri sağ bek diğeri sağ kanat iki yıldız ile takım toparlanabilir. tabi poldi forvet, yasin sol kanat olmak kaydıyla. burak da gerektiğinde forveti ikileyecek yedek olur. ama yapmazsa kendi düşen ağlamaz.

    hamza hocanın sosyal medyayı takip etmediğini düşünüyorum. eğer etseydi taraftarın nasıl üzüldüğünün farkına varırdı.

    sosyal medyada yazan taraftarın, galatasaray'dan başka hiçbir düşüncesi olmadığından, yönetime ya da futbolculara hiçbir göbek bağı bulunmadığından düşünceleri saf temiz ve katıksızdır. o nedenle sosyal medyanın takip edilmesi lehe olur. her şeyi kabul edeceksin diye bir kural yok, okursun fikirleri anlarsın son kararı yine sen verirsin. ama okumazsan, medyadaki art niyetli ve menfaat bağıyla bağlı yorumcuların etkisi altında kalırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın