resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7263
    1. ergen ağzı falan denmiş, neyse ben bi şey demiyorum ona da, şişkinlikle ilgili laf edilememiş tabi. haklı.

    2. koskoca galatasaray 20 milyon euro yüzünden batmaz tabi. ama senin kadrondaki oyuncuların tek maliyeti verdiğin bonservis değil. bu nasıl anlaşılamıyor gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. bi şirket yönetirken 20 kişinin yapacağı iş için 50 kişin varsa zarar edersin kardeşim, bu kadar da basit bu olay yahu. 50 kişiye ortalama 1 milyon versen yılda 50 milyon eder lan. en fazla ne kadar kar edebiliyorsun zaten. sen bunların üstüne bi de bonservise 20 milyon verip üstüne birazcık daha maaş eklersen zaten darboğazda olan kulübü içinden çıkılmaz hale sokarsın tabi amk.

    tabi burda 20 milyonu üç tane yıldıza verirsin mesela, getirirsin adamları, şampiyon olursun, geliri gideri dengelersin, batmazsın. ama bizimki bi s.ke yaramayacak adamlara 20 milyonu bayılırken, takımdaki şişkinliğe hayvani sözleşmeler yapmaya devam etti. bugün küfrettiğiniz o şımarık yerli sevicilik o dönemde başladı işte. selçuk'a burak'a o dönemde muhtaç edildik biz. fatih terim gittikten sonra. bugün bunun için de fatih terim'e küfrediyorsunuz ya hani.

    bu arada bütün bu dengesiz hesapları yürütmesinin tek sebebi fatih terim sonrası çaresizliğidir. görüyorsunuz siz de bunu, ama itiraf edemiyorsunuz fatih terim'in anlamsız hareketleri yüzünden. başarısız olacağını anlayınca her şeyin kendi başarısı olduğunu ispat etmek için çırpınmaya başlamış, çırpındıkça da batmıştır.

    neyse amk kime laf anlatıyorum ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın