resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 7260
    hala ayar vermeye çalışıyorlar "yavrum" "amk".

    porto olacakmışız lan ontivero'yu alarak. adjaskfdsklsaflşsjskglfdaşaisşlaskfjsklfaşsifkslfsa.

    bak çok kilit bi kelime grubu var güzel kardeşlerim, çok kilit. "oyuncu göndermeden, oyuncu göndermeden, oyuncu göndermeden, oyuncu göndermeden"

    50 kişilik şişkinin ötesi bi kadron varken, sen bunlara para vermemek için sözleşmesini bile feshedemezken gidip 6 tane ontivero almazsın. kapiş?

    ha bak 18 kişi varsa elinde, al 6 tane ontivero, elinde patlasın. hatta belki biri tutar, 6 tanesine verdiğin parayı ondan misliyle çıkarırsın. anlatabiliyor muyum?

    50+6 porto etmiyor yani yavrum, 50+6 3. lig anadolu takımında göremeyeceğin ünal aysal başkanlığı ediyor amk.

    edit: mantıkli diyen arkadaşlara soruyorum, gerçekten abi, kadro dışı bıraktığın oyunculara maaş vermeye devam ederken selçuk-burak ikilisinin sözleşmelerini falan mantık çerçevesinde nasıl açıklıyorsunuz abicim gerçekten anlayamıyorum? nerde görülmüş olm böyle bi şey, vallahi bilemiyorum lan? çaycıyı kovduk lan en son bu sözleşmeleri telafi edebilmek için göremiyor musunuz abicim ne duruma düştüğümüzü?

    abicim taa 2002'lerde oyunculara boş sözleşmeye imza attıran, onlardan fedakarlık bekleyen rahmetli canaydın yönetimi bile daha mantıklıydı. en azından olmayan parayı dağıtmıyordu, üstelik bu fedakarlık yapan adamlar hakan şükür, arif gibi "gerçek" yıldızlardı amk. o halimize küfrediyorduk da emin olun bu hal o halden çok daha berbat.
App Store'dan indirin Google Play'den alın