• 3786
    dursun özbek önderliğinde kendi kuyusunu kazan yönetim. öncelikle ben cüneyt tanman yönetimden ayrıldığında yerine mehmet özbek geldiğinde bir şeylerin istemediğimiz gibi gittiğini anlamıştım. sonuçta tanmanın şampiyonluktan sonra oldukça istekli ve çalışmaya hazır bir görüntüsü vardı. büyük ihtimalle aklında gerekli bölgelere yapılacak transferlerin bir listesi falan da vardı.

    birinci hazırlık kampında oyuncuları izledi ve gerekli gördüğü transferleri yönetime iletti. ancak yönetim takımın mali durumu, ffp, sonradan katılacak oyuncular gibi bahaneler öne sürerek bu transferleri veto etti ve tanmana transfer için ikinci hazırlık kampını beklemesini söyledi. tanman bunu kabul etti ve yönetimle ters düşecek demeçler vermekten kaçındı. emin değilim ancak tanmanın sabri-pereira açıklamaları bu zamana denk geldi. ikinci kamp dönemi derken transferler gene yapılmadı ve bu sefer tanman sesini yükseltmeye başladı. böyle olunca da yönetim kendisine yol verdi. sonuçta sabrinin maxiden ne eksiği var diyen adam istifa ettikten birkaç hafta sonra sabriyle olmaz demeye başladı kendi köşesinde.

    takımın borcu var, mali tablo kötü falan bunlar anlaşılabilecek şeyler. ancak ligin ilk 3 takımı arasında sezon sonunda eline (sponsorsuz) en fazla para geçen takımız. 3 kupa alındı ve bu doğrultuda mali bir kazanç sağlanmış olmalı. tüm bunlar yaşanırken hiçbir transfer yapılmaması insanın aklını karıştırmıyor değil. zaten takımda menajer transferi diye bir gerçek var bu da ayrı bir köstek. durumu bu şekilde analiz edecek olursak akıllara paranın nereye gittiği sorusu geliyor. eğer borçlar dahilinde tasarruf edildiyse çıkıp açıklasınlar ancak bunu yapmıyorlarsa insanın aklına binbir türlü şey geliyor. takım bu haldeyken yönetimdekilerin cepleri doluyorsa çok büyük sıkıntı var demektir ve acilen bu durumdan kurtulmamız gerek. her ne kadar takıma lig başında büyük zarar verecek olsa da yönetimin ve teknik heyetin istifa etmesi takıma zarardan fazla fayda sağlar uzun vadede.

    halihazırda takımdaki ve taraftardaki atmosfer geçen sezon başından farksız. prandelli ile de aynı takım ve saha içi problemleri yaşıyorduk ancak onun gitmesine sebep olan avrupadaki hezimetti. onun dışında bıraktığında yanlış hatırlamıyorsam ligde gene liderdik. tepkilerin çok fazla artması durumunda taraftar yönetimi bırakmaya zorlayabilir ve ne yazık ki olan hamza hocaya olur o da araya kaynar. görünüşe bakılırsa böyle bir şeye ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın