resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 815
    galatasaray tarihindeki en kötü başkan olduğunu düşünmüyorum. şirketin finansal durumunu, iç yüzünü detaylarıyla bilmiyoruz. belki bir çok başkanın yapmadığı iyi şeyler yapmaktadır.

    ama her koşulda, medya yönetimi ve iletişimi konusunda tarihin en kötü yönetiminin başkanı olduğu kesin. seçimi kazandığı günü eminim ki içinden şu düşünceler geçiyordu: "kulübün maddi durumu sıkıntılı, para harcamayacağız, şampiyon kadronun maaş yükünü azaltacağız, genç oyuncu transferleriyle rekabeti körükleyeceğiz, yıldız transferi biz de isteriz ama böyle bir gücümüz yok"

    ama dursun aydın özbek bunun tam tersi açıklamalar yaptı. fiilen yaptığıyla diliyle anlattığı bir kez bile uyuşmadı. oysaki yukarıdaki açıklamayı yapıp, belli bir plan dahilinde ucuza podolski + bilal + jem + jose + carole + denayer + alex silva + yedek kaleci transferlerini 5 milyon bile harcamadan haziran ayında tamamlamak hakikaten zor bişey değil. bu listedeki oyuncuların hiçbiri, alabilmek için 3 aylık transfer operasyonlarına gerek olan adamlar değil. uzun süre izleyen bilen güvenen adam gidip alır. kampa yetiştirirr. geçn oyuncuları takıma ısındırır. tecrübelilerle rekabete sokar. fişek gibi girer sezona.

    ama galatasarayda tam tersi oldu.

    allah kolaylık versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın