• 4737
    tepki gösterince kendilerine yapılan şımarık, nankör gibi yakıştırmalara anlam veremediğim taraftardır. tepkisinde dibine kadar haklıdır.

    ortada aylardır süregelen rezalet bir yönetim var. istikrarlı bir biçimde yapılmaya devam eden facia hatalar var. takım* başkanından tut teknik direktörüne, futbol sorumlusuna kadar akıl tutulması yaşıyor. aylardır taraftarı geren birbiriyle tutarsız demeçler, eylemler birbirini sıralamış. takımın geçen yıldan beri kötü futbol oynuyor. eksikleri bariz belli ve sen ısrarla bu eksikleri kapatmıyorsun. eksikleri kapatmadığın gibi takım içi tercihlerin rezalet düzeyde. ulan gerekirse uğruna 3-4 tane topçu gönderip maaşına yer açacağım, takımın lideri, taraftarın muslera'yla beraber istisnasız tek sevdalısı adama bile ısrarla sözleşme yapmamışsın, yapman gereken ilk iş bu ama sen onu bile yapmıyorsun.

    yöneticiler yönetim namına ne bok yedikleri belli değil, başkan olacak zat utanmadan taraftarı ahmak yerine koyup yalan üstüne yalan söylüyor. o yalan söylediği adamlardan 10 tane adam getirsem karşısına, kendisinden çok daha iyi başkanlık yapacağıma kalıbımı basarım. teknik direktörün desen hala anadolu takımı yönettiğini zannediyor. kelime ne kadar tiye alınırsa alınsın benim sikimde değil, vizyonu dar, galatasaray seviyesinde değil.

    şurda şampiyonlar ligi'nin ilk maçına bir aydan az zaman kalmış. feci derecede kötü durumdayız. endişe ediyoruz. bu takım 5-6 fark yiyince o at kafalı basiretsizler mi kahrını çekiyor zannediyorsunuz? ben bu takım yenilmeyi geç kötü futbol oynadığında bile 2 gün suratım asık geziyorum lan. yeri geliyor dünyanın en mutsuz insanı oluyorum, o anda benim tek yüzümü güldüren olgu galatasaray. sadece galatasaray'la mutlu olabilen bi guruh cidden var siz buna inanmıyor musunuz amk?

    bu taraftar büyük çoğunlukla gördüğünü söyler, takım umut verdiği müddetçe de takımın hakkını verecektir. 3 yıl önce takım yenilse bile ortaya konan mücadeleye alkışı esirgemeyen yimpaş yozgatspor taraftarı mıydı.

    biz iq seviyesi yerlerde olan , 2-3 yapılan yıldız transferiyle tüm herşeyi bir anda unutup salya akıtan fenerbahçe ya da tiner çekmekten beyinleri uyuşmuş 'biz en haklıyız hep haklıyııızzz'cı beşiktaş taraftarı değiliz.
    adı real madridler'le, manchester united'larla özdeşleşen, vizyonu şampiyonlar ligi olan ve bu gelenekle yoğrulmuş takımın taraftarıyız. bu güzel takımı da 3-5 vizyonsuza yem etmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın