• 13150
    berbat halde olan takım. şampiyon olduğumuz günden yazdık, bağırdık, konuştuk.... yeter yeter yeter. bu takımın sağ beki yok. stoperi yok. sol beki idare eder seviyede. orta sahası yok. forveti yok. yok yok yok. yedek kalecisi yok, kulübeden girip oyunun gidişatını değiştirecek adamı yok. en önemlisi uzun vadede başarı getirecek teknik direktörü yok. futbol alimi galatasaray yöneticileri ne yaptı? dengeler bozulmasın, evlatlar ayrılmasın, burak küsmesin, kadromuz süper diye diye takımın içine etti. yetti sizin kazanılan her başarıdan sonra seviyeyi aşağıya çekmeniz. 3 gün önce yine doğruları yazdım. bu takımın dibi görmesi, 2010-2011 sezonuna geri dönmesi bir muslera'nın formsuzluğuna bakar diye. takım takım olsa muslera sıçsa bile maç çevirir. senelerce takım sıçtıkça muslera kurtardı takımı. şimdi muslera formsuz olma hakkını kullandı sonuç: 2010-2011. şimdiden geçmiş olsun. perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. beşiktaş, fener, trabzon hatta antalya ve anadolu takımları bile kağıt üstünde hoca değişiklikleri ve transferler ile birkaç seviye atladı. herkes güçlenirken biz yerimizde saydık hatta geriye gittik ve pek çoğundan daha geriye gittik.

    artık finansal fair play zart zurt demeyin bize. sakın demeyin. ülke ve kulüp maddi olaylarda aynı kafada yönetiliyor. kasada para yok ama yandaşa para var. kulüp fakirse eğer;
    sabri o parayı almayacak.
    hamit o parayı almayacak.
    umut o parayı almayacak.
    selçuk o parayı almayacak.
    burak o parayı almayacak.
    melo o parayı almayacak.

    daha aklıma gelmeyen nice ruhsuz, oynamayan ve beceriksiz adam o parayı almayacak. fakirsek fakirliği çekeceğiz. ama bu adamlara kamyon kamyon para yedirip iş ibrahimovic'e, maxi pereira'ya bilmem kime gelince para yok derseniz bir gün taraftar tokadını yersiniz ki sonuna kadar hakedersiniz. bıktık sizin beceriksizliğinizden. ilerledikçe geri giden tek takım biziz herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın