resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4648
    şaka maka ayağımıza kadar gelen maçı*, bir anda takımın, beyniyle oynayan tüm oyuncularını çıkararak rakibe vermiştir. aynı anda emre, sneijder ve podolski'yi çıkarınca takımın ileri çıkacak aklı kalmadı. zaten o andan itibaren de orta sahayı pek geçemedik. hayır bu futbolcular çıktı ama 9 numaralı insan 90 dakika sahada kaldı. insan sormadan edemiyor neden sinan gümüş'e de bir 5 dakika süre vermedin hocam.

    neyse son 2 maçta ki oyunumuza bakınca şunu gördük ki orta sahaya melo katılıp yanına bir de j.rodriguez'i koyduk mu yol geçen hanı olmaktan kurtarırız bu bölgeyi. bu ikisinin yanına da emre çolak. 3'lü orta saha ile hem savunma zafiyetlerimizi azaltırız hemde dikine oynamaya daha müsait oluruz. bu 3'lünün önünde de podolski, sneijder ve sinan gümüş 3'lüsü bence gayet ideal. allah aşkına yeter. forvette topla oynamasını bilmeyen gayet açık söylüyorum topla ilişkisi 0 olan umut ve burak'ı, topla senkronisazyonu son derece zayıf olan yasin'i görmeyelim artık.*

    edit: sinan gümüş sakat olduğu için oynamamış. yine de 9 numaralı insanı sahada tutmak futbola ihanettir. çıkar onu kimseyi alma yerine. sırıtırsa ne olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın