• 13069
    bu sene, artık bu saatten sonra daha da transfer yapmaması gereken takım. biliyorum herkesin haklı olarak transfer isteği var, ama artık bu saatten sonra alacakları adamlar anca pandev-blerim etkisi yaratacak adamlar olur. transfer sezonunun kapanmasına 2 hafta kala, sadece kimsenin tercih etmediği çer çöp adamlar kalmıştır piyasada. bir-iki tane düzgün oyuncu varsa bile, onu da zaten bizimkiler - kulüplerinden koparıp - alamazlar.

    sene'ye "pandev-blerim'den kurtulmamız lazım - chapter two" izlemek istemiyorsak, biz de taraftar olarak baskı yapmayı bırakalım derim. bu akşam ki madrid maçında da abuk subuk bir skor olmaz inşallah. aksi halde bizimkiler tribe girip, panik yapıp, piyasadaki çürük malları toplamaya başlarlar allah muhafaza.

    madem bu sene bir halt yedik ve para harcamadık, bu stratejiye aynen devam arkadaşlar. zaten üç kupa almışız, bu sene'yi kayıp yıl ilan etmek - her ne kadar galatasaray geleneklerine aykırı olsa da - kabul edilmesi gereken acı bir gerçek maalesef. haa takım kalkar bir mucize gerçekleştirir, bunu da adımızın galatasaray olmasına veririz.

    takımın bu seneki hedefi; şampiyonlar liginde geçen senenin üstüne çıkmak ( 1 puanın üzerinde puan almak ve daha az gol yemek ) ve alabiliyorsa araya bir türkiye kupası felan sıkıştırmak olmalıdır. beklentiyi düşük tutarak izleyelim karşılaşmaları bu sezon, böylece yaşayacağımız hayalkırıklığı kabul edilebilir olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın