• 4699
    omurgasızların kendilerine laf ederek halt ettiklerini sandığı taraftardır. şimdi böyle hafif elit takılan, küstahça bir üsluba sahip olan, ben en büyük taraftarım kafasında olan, diğer taraftarlara üsttten bakan tipler var. bu tiplere dikkat edin hep en farklı yorumu yapmaya çalışırlar, çünkü dikkat çekmek ister bu ruh hastaları.

    mesela taraftarın büyük çoğunluğu hamza'yı mı eleştiriyor, bunlar hemen atılırlar 3 kupa derler, değerimiz derler, olmayan şeyleri olur gibi söylerler. vizyonlu diyeni de gördüm.
    mesela taraftar oynanan oyunu mu eleştiriyor, hemen atılırlar yine aslında siz böyle boktan oynadığımıza bakmayın, kaç maçtır gol yemiyoruz derler halbuki muslera olmazsa neler olabileceğini de bilir bu omurgasız sürüsü.
    şimdi bir kaçına denk geliyorum 15 ağustos 2015 m.sivasspor galatasaray maçı'nın devre arasında baktım da, bunlar diyor ki galatasaray'ın en kötü yönü transfer isteyen taraftar, transfer delisi taraftar. şimdi gel de deli olma sanki görmüyorlar sağ bek diye bi kavram bile olmadığını, rezalet orta sahayı, forveti.

    bu marjinal olmaya çalışan omurgasızların en büyük hedefi galatasaray taraftarıdır, çünkü bizim milletimiz farklı bir laf gördü mü içeriğine bakmaz haklısın abi demeye başlar, bunlar sallar da sallar farklı bir şey söyleyeyim ki bir şey bildiğimi sansınlar diye marjinalliğin dibine vururlar, bunlar eleştirmezler bunlar o anki konu neyse onun tersini absürd bir şekilde söylerler ki dikkat çeksinler. bi de üstüne galatasaray'ın düşmanı transfer isteyen, ıslıklayan taraftardır der. yazı yazan, twit atan taraftardır der.

    asıl düşman bu omurgasız ruh hastalarıdır. hele bunların yaşını başını almışları yok mu onlar tam narsistlerdir. "tejrübe gonuşuyo" edasıyla söylerler ne söyleyecekseler. bu sözlükte bu yazıda anlatılanları karşılayan adamlar var. bu kendini bir şey sanan her devrin adamı olan, bulunduğun kabın şeklini alan tiplerdir esas galatasaray'ın düşmanları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın