• 3740
    yakın tarihteki en kötü yönetimler arasına girmiş olan dursun özbek ve ekibinin hala 3 kupalı 4 yıldızlı şampiyonlar ligi takımına sponsor bulamadığı gibi diğer birçok vaadini de yerine getiremedi henüz.

    2014 yılı en çok gelire sahip kulüp sıralaması;
    http://i.imgur.com/VXyQBNi.jpg?1

    16. sıradayız ve gelirimiz 157 milyon euro. fenerbahçe ise 126 milyon euro ile 18. sırada *.

    ben bir yerlerde ciddi mantık hataları görüyorum arkadaşlar. adnan polat döneminden bu yana finansal fair play denile denile götümüzden kan aldılar, avrupa liginde çatur çutur giderken stoperi sattılar, dediler ki finansal fair play, zor durumda kalmayalım kewell oynar gerekirse.
    anti-ünal aysal'cıların ellerinin klavyeye gittiğini görür gibiyim ama bir kulübün mali durumu ontivero'yle, salihle, burdisso'yla çökecekse kapatalım o kulübü boşa yakmasın.
    şimdi hala ffp deniliyor ya, sabri'ye hala evlat deniliyor ya, burak küsmesin, selçuk bozulmasın, dengeler bozulmasın deniliyor ya, zoruma gidiyor lan.
    iki gece önce rüyamda galatasaray'ın başına olduğumu gördüm şaka değil, komiklik olsun diye anlatmıyorum. yönetimle toplantı yapıyorum, başkan dursun özbek, tanımadığım biri ve futbolculardan burak geliyor bir masaya oturup toplantı yapıyoruz. diyorum ki sağbek gerekiyor takıma, sabri var ne gerek var deniliyor, öyle işlenmiş bilinçaltıma -ki futbolla ilgili rüya görmezdim ben-.

    beyler ben razıyım, 18lik adamlarla oynamaya. yeter ki galatasaray "evlatlarından" ve "lisesinden" sıyrılsın. divan kurulu ve üyelerinin yaş ortalaması 97. annem 50 yaşında ve bazen söylediğini düşündüğünü unutup tekrar söylüyor, mutfağa gidip ben ne yapacaktım diyor. tecrübe-bilgelik elbet önemli ama ben daha 30unda önplana çıkan biri göremedim. kulüp köhneliğinden kurtulsun istiyorum. varsın sağbeke 18 yaşında norveçli bir çocuk geçsin. norveçli evet, altyapı konularına girmeyeceğim bile, konu çok dağıldı.

    ben sadece futbol oynansın istiyorum, galatasaray gibi oynansın istiyorum. zlatan'ı çıkaran da sizdiniz, yıldızları pazartesinden itibaren açıklayacağız diyen de. ben elmander'i istiyorum, fransa'dan getirilen no-name ama yetenekli ribery'yi istiyorum. ben mantıklı hareketler görmek istiyorum artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın