• 24
    bence selçuk inan ve burak yılmaz'ın yedeğe çekilememesinin birinci sebebi takımı yönetenler değil klübü yönetenlerdir. bukadar çok para alan adamları yedeğe oturtamazsın maalesef bu adamlar oynayacak, öyle ya da böyle oynayacak başka çaremiz yok bile denilebilir.

    neden yok denilebilir dedim, yapabileceğimiz bazı şeyler var tabi ki, yeni alınan veya sözleşmesi yenilenen oyuncuların maaşlarını olması gereken kadar yapıp üstüne de zerre faydalanılamayan adamlardan kurtularak bu iki oyuncuyu yedekte tutmayı bir nebze idare edebilecek bir maaş yükünden kurtulmak veya bu arkadaşların malum açıklarını çuk diye kapatabilecek efsane derecede doğru transferler yapıp sadece düzgün yapabildikleri işlere yoğunlaşmalarını sağlamak olabilir.

    yazarken canım sıkıldı valla biz bu ikisini de yapamıyoruz maalesef, bu aksiyonlar herkesin dilinde her gelen yönetici teknik direktör o bu, bunları konuşup ahkam kesiyor ama daha bunu yapabilen görmedim. atletico madrid'in geçirdiği son 4 sene gibi yönetilsek biz bu durumdan sonunda memnun olarak ancak çıkarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın