• 10
    selçuk ve burak'ın mevcut kontratlarıyla galatasaray'ın teknik direktörü olamayacak teknik direktördür. bakın bir iki maç kenarda oturtmak değil kastım aklın başına gelene kadar sana forma yok diyebilmek. bunu diyemez kimse. hiç bir galatasaray teknik direktörü bu kadar yüksek maaş alan iki futbolcuyu yedeğe çekemez, böyle bir lüksü yok çünkü. selçuk ile burak'ın maaşlarının yüksek olmasının sebebi galatasaraydaki maaş bareminin yıllar içerisinde giderek yükselmiş olmasından kaynaklıdır, yedek sağ bekin 1.2 alıyorsa as forveine 3 vermen normal tabi ancak sen burak'tan daha yetenekli bir oyuncuyu bu takıma getirirsen adam demez mi ben bundan daha yetenekliyim neden bu benden yüksek maaş alıyor, bence der, her insan evladı bu tarz bir sorgulama yapar, e bunun sonucunda ne olur getirdiğin oyuncudan da verim alamazsın; ya da getirdiği oyuncuya daha yüksek maaş verirsin ki şu an ffp ensemizde o zaman ne hale sokarlar bizi bir düşünsenize.

    hani yabancı sınırı kalktığı zaman herkes beşiktaş için diyordu ya mağdur oldu falan diye, asıl mağdur galatasaraydır. beşiktaş zaten düşük bütçeli bir takım kurmuştu ne mağduriyeti, galatasaray şampiyonlar liginde mücadele ediyorum diye yıldız oyuncular getiriyor, bunun da etkisiyle maaş baremi yükseldikçe yükseliyordu, yerli oyuncu kıtlığı da eklenince bu yüksek baremden yerliler de nasipleniyordu; 2-3 yıllık bu yabancı sınırının giderek düşürüleceği planlamasına uygun olarak da bu oyuncular ile uzun süreli kontratlar yapılıyordu, e sen bu sınır yüzünden bu maaşları veriyorsan yabancı sınırı kalkınca sen mağdur olmuyor musun? bir alahın kulu gazeteci o süreçte bunu sorgulamadı yahu.

    bizim taraftar da selçuk burak çok kötü yedeğe çeksinler dedi*, e maaşları yüksek nasıl çekelim as oyuncu getirsen onlar üstüne oynayacak daha yüksek maaş vermek zorundasın adam imza atmıyor daha düşüğüne dediğin zaman da ünal aysal batırdı bizi ühühü diyip ünal aysal'a küfretmeye başladı. ne demirören'e ne de kulübe bu ters köşeyi yapan düzene bir tepki olmadı taraftar bazında, sorgulanmadı bile. şaka gibi ya.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın