resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4397
    sürekli röportaj veren, şöhret hastalığına yakalanmış kulüp görevlimiz.

    ya hamza hamzaoğlu, allah'ını peygamberini seviyorsan artık konuşma, röportaj filan verme. ben hayatımda senin kadar kamera meraklısı, gördüğü her mikrofona konuşan bir insan evladı görmedim ömrümde. fenerbahçe'nin hocası allah'ın günü demeç veriyor mu? bu nedir yahu!

    bu saatten sonra zaten kovulma ihtimalin filan yok, biz galatasaray taraftarları, kulubünü gerçekten seven insanlar bağrımıza taş basıp, seni eleştirmekten vazgeçmeye, seni desteklemeye çalışmaya çalışıyoruz resmen. yani bütün yetersizliğine rağmen, galatasaray menfaati için susalım diyoruz da, sen bize bu şansı, fırsatı tanı be insan! sürekli konuşma, o çenene motor mu bağladılar, biraz sus, bir dediğin bir dediğini tutmuyor, sinir krizleri geçirtiyorsun bize artık.

    sen teknik direktörsün, sana ne abicim yapılacak transferin maliyetinden, oyuncu ücretinden filan? senin tek gayen takımı daha yukarılara nasıl taşıyabilirim, şampiyonlar ligi'nde nasıl yürüyebilirimin hesabı olmalı. sen daha kaliteli oyuncuları istemelisin, talep etmelisin yönetimden, güçlendirmelisin takımını. paratonerlik yapıp, başkanına şirin gözükmek için sözde kulubün haklarını savunur ayağıyla bir kısım taraftarın gözüne şirin gözüksen de, bu kafayla seni ilk satacak olan da o başkanın ve o taraftardır. 2-3 hezimete bakar, gözünün yaşına bakmadan kovarlar kulüpten, rezil ederler sen daha antremandayken şutlarlar, tv kanalllarından öğrenirsin def edildiğini. sen önce kendini garantiye al, takımını garantiye al, yalan yanlış şark kurnazı, köylü kafasıyla boyundan büyük işlere girme, yok maliyetmiş, yok dengeymiş, yok o oyuncu küsermiş, bu oyuncuyu nasıl yedek bırakırmış, bırak allah aşkına ya. sen galatasaray taraftarını ne sanıyorsun güzel insan, bizim kulağımızın arkası kalmış bir tek. 2 ay önce fenerbahçe aptal saptal puan kaybetmese, 1-0 1-0 allah'ın inayetiyle galibiyetler gelmese akhisar belediyenin başına geçme hayalleri kuruyor olacaktın. biz taraftar olarak haddimizi bilmek zorunda değiliz, kulubün sahibiyiz ve pervasızız ama sen haddini bil, seviyeni bil güzel insan, senin galatasaraylılığın 1 sene önce filan tedavülde yoktu, hamza denince akla galatasaray gelmezdi, şimdi ne bu en büyük galatasaraylıi kulubü en çok düşünen galatasaraylı tripleri.

    yemiyoruz, şampiyonluk bekliyoruz, şampiyonlar ligi'nde başarı bekliyoruz. yeni çağın şımarık ve züppe taraftarıyız kusra bakmayacaksın, sen kendini düşünmezsen o başkanın seni hiç düşünmez. gözünün önünde örnek var, daha 1 ay önce efsane kaptan diye anılan, senden 100 kat daha galatasaraylı cüneyt tanman şu an yerin dibine nasıl sokuluyor saçma sapan işlerinden dolayı, ibret alan kullar için ne hikmetler saklıdır bu işte bak ve gör, kör değilsen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın