resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 4393
    zaman zaman bazi yaptıklarına kiziyorum ama transfer yapilmamasinin suclusu bu adam degil. mario gomezi isteyen de bu adam, medeli isteyen de, ozan tufani isteyen de. simdi medel icin sen cebinden +2m vereme, gomez icin bonservis istensin (artik ic yüzü nasildir olayin bilemiyorum), ozan tufana fener 7m verirken sen elindeki cercop oyuncular +2 bilemedin +3 ver. hicbirini de transfer edeme.

    ulan zaten bizim mal olduklarini gordugumuz yekta, sercan ve digerlerinin mal oldugunu bursa baskani teknik direktoru gormuyor mu sanıyorsunuz? adam neden bizim gobekli yektayi alsin amk. onun yerine fenerin verdigi parayla afrikadan iri yari yamyam gibi bi ortasaha getirir, kapatir transferi. biz ise hala olmucak adamlari oneriyoruz sonra olmadi tuh tuh yapiyoruz.

    simdi sen ortasahaya medeli alama, forvet getireme, ozani rakibine kaptir, sonra hamza hoca tu kaka olsun. yonetim o kadar basiretsiz ki iki tane eli yuzu duzgun adam alamiyoruz. boyle oldugu da taa en basindan belliydi zaten. boyle olunca da hoca once bilali, sonra niasse'i istedi. belki de uguru da istemistir. cunku onlari almasa yonetimin tutup stoper getirecegi yok.

    burayi akhisara çeviriyor diye ben de kizdim zaman zaman ama adamin elinden gelen baska birsey yok. şuana kadar tek hatalı transferi jemdir. sabrinin kalışı bile haksiz degil, sadece zam olayi haksiz. e onu da gidin yine yonetime kizin.

    adamin eline o kadar eksik malzeme veriyoruz ki adam ne yapacağını sasirdi. başkan başkan olsa gelir, al hamzacim sana 20 milyon euro, istedigini alalim sen yeterki takimi kur der, hoca da istediklerini alir olur biter. bu parasızlıkla rodriguez ve carole transferleri bile basari ve en azindan akli basinda hamlelerdir. hocanin elinde imkan olsa mantikli transferler yapacağını düşünüyorum, simdiye kadarkilerden sadece jem hamlesi yanlisti. ama bakinca melo gidip dimdizlak kalirsak o bile ise yarayabilir. resmen sacma sapan yonetilen bir kulübüz. hocadan once basimizdaki is bilmez adamdan hesap sormak gerek. hoca mecburiyetler dahilinde elinden geleni yapiyor, gordugum tablo bunu soyluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın