• 179
    oynanan oyunu hiç beğenmediğim gibi sahada bir takım da göremedim. maç boyunca organize olamadık, belli bir oyun planı ortaya koyamadık. sneijder'in takım hücumunda rolü ne, podolski'nin ne bir türlü çözemedim. herkes bireysel takıldı. birlo'nun bireysel olarak araya atmaya çalıştığı topların bizim oyun planımızın temeli olduğunu söylemeyi istemiyorum. koca galatasaray böyle oynamaz.

    ne savunma ileri çıkabildi, ne hücumcular geriye gelebildi ne de takım olarak alanı daraltabildik. defansif açıdan berbat durumdaydık. selçuk-bilal ikilisi oynar ama takım olarak iyi savunma yapmalı ve alanı daraltmalıyız. bu şekilde oynayabilirler. mesafe açıldıkça bu iki futbolcu bu maçta olduğu gibi çok kolay ekarte edilebilirler.

    defansa bir komutan alınmalı diye sürekli söylememin sebebi biraz da bu. chedjou ile olmaz bu defans. takımı ileri çıkarması gerekirken habire geriye yaslanıp durdu. hakan zaten geride oynamak isteyen birisi. chedjou'nun defansı ileri çıkaramamasının sonucunda orta saha kolay geçildi ve biz hücuma çıkamadık.

    maç boyu burak'ı ve ondan sonra santraforda oynayan oyuncuları doğru dürüst ceza sahasında topla buluşturamadık. bir sneijder'in sol volesi ve bir de burak'ın ayak koymasıyla oluşan pozisyonlarımız var. onun haricinde organize olarak atağımız yok.

    bu oyunu geliştirmezsek duman ederler bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın