• 178
    galatasaray'ın eksiklerini açık açık gösteren maç. bu maçı izleyen bilirkişiler takımdaki sorunları görmüşlerdir artık demek istiyorum, diliyorum. nedir o problemler kısaca söylemek gerekirse:

    1-sağ taraftaki eksikliğimiz: bakambu pivot oynadığı anlarda yokoldu adeta, top alamadı. ama ne zaman sarrrbi'nin tarafına geçti, oradan parçalamaya başladı bizi emre'yle. maçın başında gerçekten delindi orası.

    2- hava topu eksikliği: gerek hucümda gerek savunmada hava topu yok mevcut takımın. her ortaları tehlikeli oldu ve açtığımız ortalar etkisiz oldu. ne ofansta, ne defansta hava topu konusunda ciddi zaaflarımız var, çok ceza yeriz bundan dolayı.

    3-ortasahamızın tarla olması: bursa gibi bir takım bile rahatlıkla top yaptı, hiç baskı yemedi.

    4-ileride top tutamamız: bunu tamamen buraya havale ediyorum: (bkz:4-2-3-0 )

    zaten sırf bunlar bile eksiklerini gösteriyor takımın. sağ beke hava hakimiyeti yüksek bir oyuncu takviyesi, stopere hava topu becerisi olan, uzun boylu oyuncu ihtiyacı, ortasahada melo'nun takımda tutulması ve imkan oluşursa bir tane daha kesici ve tempolu oyuncu ve son olarak ilerde kalas olarakta olsa durabilecek hava topu hakimiyeti olan, duvar olabilen, top saklayabilen forvet, kısaca (bkz:pivot santrafor )

    dilerim tüm eksikler giderilir ancak bu dileklerim gerçekleşir mi? hiç sanmıyorum. dursun gibi görev tanımının ne olduğunu bilmeyen bir başkan ile ve hamza gibi dargörüşlü bir adam başımızda olduğu sürece bu maç gibi daha çok maç izleriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın