• 177
    takımın bazı ihtiyaçları o kadar elzem ki sırf bunlar görülüp bir an önce eksikler giderilsin diye kalbimin bir yanı adeta yenilmemizi isteyecek duruma geldi. tabi bunda rakibin şikecilerden biri değil de bursaspor olmasının da etkisi vardı.

    benim gibi fanatik birisi bile bu hale gelebildiyse takımla ilgili karar alma pozisyonundakiler neler yapıyor çok merak ediyorum. bu kadro ve oyun anlayışı ile şampiyonlar liginde geçen sezondan pek farkımız olmaz, olsa olsa yediğimiz gol sayısı artar. defans hattına ve orta sahaya takviye bu takıma şu an hava gibi, su gibi ihtiyaçtır. forvet de ihtiyaç ama diğer iki bölgenin yanında idare edilebilir seviyede bir ihtiyaç.

    umuyorum ki bu maçtaki galibiyet ve kupa yetkililerin gerçekleri görmesini engellemez. türkiye ligi bir şekilde halledilir ama bizim asıl hedefimiz olması gereken şampiyonlar ligi bu kadro ve zihniyetle maalesef bizler için kemalettin tuğcu romanı gibi gözyaşı dolu olacaktır. inşallah transfer sezonu bitmeden gerekli önlemler alınır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın