• 4661
    sacmasapan bir kitleye donusmustur.

    tamamen farazi haberler uzerinden gecen sene 2 kupa kazanmis hamzaoglu'na "nefretimsin" filan turu laflar dolu her yer. yerli sevici diyorlar, adam neredeyse yabancilari kayiriyor, sneijder hollanda basinina kendisini ovuyor.
    vizyonsuz diyorlar, adam transfer doneminde daha para dahi harcamamis, tasin suyunu cikarmaya calisiyor. bir de "fatih terim'in kumandasinda"cilar var. kendileri atip kendileri tutuyorlar. yok hamzaoglu yerlileri tutuyormus cunku milli takimin havuzu genislesin diyeymis falan da filan. daha 1 ay once fransa 2. liginden gelen adam mac kadrosuna alinmadi diye suclu yine hamzaoglu oluyor.

    bu kadar onyargi gercekten komik.

    hamzaoglu 5 milyona niasse, 5 milyona aatif, 10 milyona volkan sen'i alir, dersiniz ki dunya piyasasinda cok daha iyileri var, hamzaoglu'nun vizyonu dar, anlasilir. e adam tek kurus cikarmamis kasadan? galatasaray belli ki ceza almamak icin caba sarfediyor?

    isin komigi de su: bu finansal darlikta takimin ve kulubun gelecegini dusunerek akilli hareket etmeye calisan hamzaoglu vizyonsuz. ama 2013 sampiyonlugu sonrasi gumbur gumbur giden yonetimi ve takimi tek basina alasagi eden ve 3 transfer sezonunda yaptigi korkunc islerle bugunku finansal darbogazin sorumlusu olan unal aysal muthis vizyoner.

    kadroya bakiyorsun, iyi degil. kurucusu unal aysal yonetimi ve italyan teknik direktorler. sorumlusu ise nedense hamzaoglu.

    yazik. 90'larin fenerbahce taraftari neyse 2010'un galatasaray taraftari da o olmus.
App Store'dan indirin Google Play'den alın