resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 616
    dünyanın her yerinde genç oyuncular oynayabilecekleri takımlara kiralanırlar.

    galatasaray'ın o bölgede bir oyuncu açığı var. hamza hamzaoğlu buna rağmen sinan gümüş'ü kiralıyorsa yeterli şansı bulamayacağını düşünüyodur. belki sürekli forma giyebileceği bir takımda sezonu geçirmesi galatasaray yedek kulübesinde geçirmesinden çok daha iyidir.

    sinan gümüş furkan özçal gibi başımızdan atmaya çalıştığımız çöp bir oyuncu değil. ilerde faydalanabileceğimiz bir futbolcu. görünen en büyük eksiği de maçtan çok kopuk futbol oynaması. bunu sorumluluğun üzerine kaldığı bir takımda giderebilir.

    aslında 15/16 sezonunda genelde hiç önem vermediğim türkiye kupasının galatasaray için mühim olacağını düşünüyorum. nasıl yasin bu sayede takıma girip en kritik maçlarda sezonun sonuna doğru necati ateş etkisi yarattıysa bu sezon da artık selçuksuz, buraksız kadroları denemenin vakti geliyor diye düşünüyorum. elimizde jose rodriguez martinez, sinan, carole, telles gibi genç oyuncular var. emre çolak var. bunları kadro olarak kaynaştırmak gerek. o nedenle bol bol türkiye kupası maçı olduğu düşünüldüğünde ben gitmesinden yana değilim.

    ama bu takımın teknik adamı hamza hamzaoğlu. hakkındaki art niyetli yorumlara da hiç katılmıyorum. hepimiz geçen sezon emre ve bruma'ya şans verme gayretini gördük. keza yasin'e de...

    şimdi hiç bir yetkili yönetici ağzından duymadığımız, gazete sıçmığı olan bir dedikoduya inanarak ortalığı ayağa kaldırmanın manasını anlayamıyorum. hayır kiralansa bile mantıklı bir altyapıya oturtabiliyoruz. ama kiralanacağına dair 2-3 aptal gazetecinin yaptığı haber var, o kadar. şuradaki eleştirilere bakıyorum da amaç sadece saldırmak. bir iddiayı hiç sorgulamadan fenerbahçe'nin yıldız transferlerine cevap verilememesinin öfkesini kusmaktan başka bir şey değil burada yapılan.

    insanların bu sözlükte her başlık altında birbirini gaza getirip recm cezası uygulayan araplar gibi acımasızlaşması gerçekten can sıkıcı bir hal almaya başladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın