resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 594
    başkan'ın bir yandan uefa'nın mali yükümlülüklerini yerine getirmek, bir yandan da kulübün borcu artmayacak sözünü vererek yetki aldığı genel kuruluna mahçup olmamak için zor şartlarda görev yaptığını önce bir kabul edelim. daha sonra bu şartlar altında zaman zaman yaptığı tutarsız konuşmalar, verdiği inandırıcı olmayan demeçler ve idareci atamalarında yaptığı acemiliklerin de olduğunu düşünelim. bunların hiç biri galatasaray başkanını aşağılayarak eleştirmeyi gerektirmez.
    neymiş; 3-4 sene önce aidatını yatırmadığı için ünal aysal'ın listesine girememiş.
    neymiş; şampiyonluğun baş mimarları ali dürüst ve abdürrahim albayrak'ı tasfiye etmiş.
    neymiş; meğerse genel kurulun % 90 oyunu alarak seçilmemiş de inan kıraç tarafından atanmış.
    hızını alamayan bazı arkadaşlar işi hem kendisinden hem de onu oraya atayandan hesap sormaya kadar getirmiş.
    bir geriye dönüp duygun yarsuvat yönetime geldiğinde şartların ne mertebede olduğunu bir hatırlayalım. o yönetimde futbolcuların birikmiş dünya kadar alacaklarını kim ödeyip de takımın iki kupayla sezonu kapamasını sağlamış acaba? peki geçen sezona ait tüm sporcu alacakları nasıl ödenmiş acaba?
    beğenelim veya beğenmeyelim ama başkan'ın 1 yıl içinde duyumlara göre vermiş olduğu 40.0 m. euro ile çarkın bu güne kadar dönebilmiş olduğunu da görelim ve kabul edelim. geldiğimiz nokta da parayı liseli mi lisesiz biri mi verdi acaba diye soruşturacak noktada olmadığımızı da bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın