• 4654
    sercan yıldırım ve hamza hamzaoğlu başlıklarını okurken sürekli yüzüme çarpan çok rahatsız olduğum bir huyunu bir kere daha gördüm.

    nedir abi sizin bu vicdanınız işte sercan ne yapmış ki ıslıklanacak sadece gol sevinci yapmışmış, harcanmamalıymış, işte galatasaray'ın çocuguyum diye bizi kandırmamışmış.
    bu adam kaç senedir galatasaray'ın oyuncusu? ne faydasını gördünüz? isterseniz o 3 senenin maliyetini alt alta yazın toplayın neden yuhanladığını görürsünüz. bir sürü de yazarım buna benzer daha. hemen hemen yollanmalıdır, harcanmaksa bu harcanmalıdır kaç kere şans bulur bir insan ya yüksek seviyede kendini göstermesi için. ve başkasına, kendisine verilenden daha çok şans verilmesi kendisine yeni şansın verilmesine gerekçe değildir aynı hatayı tekrarlamak zorunda değilsiniz yani.

    vicdan yapmayın olum vicdan yapmayın, kimseye bir faydası yok evi çöp eve dönen adamlar gibi oldu galatasaray istifçi miyiz olum biz elimize alıp tam çöpe atacakken lan acaba kullanır mıyız diyip tekrar kenara koyuyoruz. atacaksın çöpe kafan rahat olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın