resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7208
    madem jose rodriguez alındı,
    madem bilal kısa kadroya dahil edildi,
    madem kulüp ekonomisi kötü,
    madem selçuk en çok maaş alan futbolcularımızdan
    ve madem ingiltere'den talibi var... bence satmak en akıllıcası olur.

    galatasaray'ın dinamik bir orta sahaya ihtiyacı var. selçuk'un forma garantisine sahip olduğu bir takımda bu pek mümkün görünmüyor. kötü futbolcu değil kaptan, hatta baya baya beğenirim fakat yaşını da göz önünde bulundurursak birlikte oynaması gereken adam bir azman olmalı. ve malesef galatasaray'ın bu tarz bir futbolcu için bütçesi yok.

    inter melo'yu alacak bu belli. en kötü ihtimalle maaşını verip serbest kalmasını sağlayacaklar ve kadrolarına katacaklar. bunun üzerine selçuk da elden çıkarılırsa alex song, belki medel ya da benzeri güvenebileceğimiz bir ismin transferi mümkün olur. hamit bu ismi yedekleyecektir. orta sahanın diğer ismi ise bilal, jose rodriguez ve emre çolak rekabetinde öne çıkan olur maçına göre.

    madem paran yok, mecbur yapacaksın bu hamleleri.
    mesela chelsea'nin telles'e 8 milyon £ önereceği konuşuluyor. bence müthiş para. telles'i beğenmeme rağmen ortada böyle bir para varsa satacaksın oyuncuyu. bir sağ bek için ve hatta bir defans için bütçe yaratacaksın. gerekiyorsa carole ile rekabet etsin diye uygun fiyatlısından bir sol bek daha alacaksın.

    böyle böyle düşecek maaş bütçeleri,
    böyle böyle artacak kadro kaliten,
    ve böyle böyle gençleşecek ortalaması 30'a dayanmış takımın.

    yoksa sadece jem karacan'ı alarak ya da bruma'yı göndererek gençleştiremiyorsun kadroyu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın