resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 520
    baskan oldugu 2 aylik sure boyunca galatasaray'in menfaati icin yapmis oldugu icraat sayisi taraftar baskisiyla yapilmis podolski transferi disinda sifir olan kisi. eger hicbir sey yapmayacaksa zarar vermesin, gidip abuk subuk sabri, cem tipi adamlara kulubun kisitli kaynagini harcamasin, artik gectik kendisinden bir faydayi, herhangi bir zarar gelmese opup basimiza koyacagiz.

    bir de kendisinden nefret edilmesini istemiyorsa durust olsun, paramiz yok transfer yapamayacagiz desin. insanlari aptal yerine koyup kadromuz zaten guclu demesin.

    tarihimizin en kotu sezonunu yasadigimiz ve sekizinci oldugumuz sene adnan polat sportif basarisizlik sebebiyle degil, galatasaray taraftarini donemin basbakanina harcattigi icin gonderildi. herkes o zamanki basarisizligin maddi sebeplere bagli oldugunun farkindaydi ve kimse donemin yonetimine bu hususta bir sey soyleyemiyordu zira adnan polat'in kicina teneke takanlardan biri olarak bu konuda hakkini yiyemem, adam ffp konusunda da yapacagi transferler konusunda da hep durust davrandi ve fiyat/performans orani yuksek adamlar almaya ozen gosterdi.

    bu dursun ise resmen gozumuzun icine baka baka yalan soyluyor iki aydir. hepsi bir yana, bir baskan dusunun ki 25 milyon taraftari olan futbol kulubunun sorumluluguna futbol ile bir iliskisi bulunmayan oz kardesini getirsin. bir skandala taniklik ediyoruz ve lutfen bunu normallestirmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın