resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 504
    öncelikle, kendisi cebinden 60-70 milyon dolar verdiyse onu eninde sonunda geri alır... bunun örneklerini acı şekilde gördük;

    (bkz: yıldırım demirören) - hatta ne oluyor, bu adam diyor ki "60-70 milyonumu geri istiyorum, ama ibra ederseniz bir kısmını geri almayabilirim..."
    kulübe para veren başkan olmak işin kolay tarafı, o parayı veren karşılığını maddi manevi almadan gitmiyor o kulüpten bunu bi tarafa yazın.

    şimdi gelelim işin diğer yakasına... ünal aysal geldiğinde 8 yıl temlikli gelirler ve vadesi dolmuş kredi taksitleri vardı. galatasaray kredibilitesini sıfırlamıştı, banka borcu 187 milyon liraydı ve hiçbir banka borç vermek istemiyordu.

    ünal aysal ne yaptı? cebinden para mı koydu? hayır...
    kefalet karşılığı yeni bir kredi anlaşması için denizbank'la anlaştı ve borç yapılandırması yaptı. 187 milyon lirayı 212 milyon lira olarak geri ödemek üzere 10 yıl vade yaptırdı ki 10 yıl için çok düşük bir faiz olduğunu söyleyebilirim bu rakamın...

    "e abi kredi çekmiş borç artmış" diyorsunuz da durum öyle değil, adam kefalet hanesine kendi adını yazdırıp altına imza çaktı... yani, adam galatasaray'a kefil oldu ve galatasaray borcunu ödeyemeyecek durumda olunca bu para ünal aysal'dan çıkacaktı. ibra meselesinde de "borcunuza kefilim beni ibra edin yoksa ödemem" deme ihtimalini kendi kendine ortadan kaldırdı...

    ve bu adam için biz "kulübü ele geçirmeye çalışıyor, kendine borçlandırıyor" falan dedik... yazık...

    dursun özbek kadrosunda futboldan sorumlu atanan cüneyt tanman bugün itibariyle görevi bıraktığını ve yönetimde devam edeceğini açıklamış.
    bir çoğumuz hem kendi adımıza, hem takımımız adına hem de cüneyt kaptan adına sevindik, çünkü işi beceremiyordu, işler kötü gidiyordu, takım zarar görüyordu ve cüneyt kaptan 18 senede kazandığı bütün itibarı kaybediyordu...

    ama sağolsun dursun paşa sevincimizi kursağımıza gömmeyi başardı. kardeşi futbol şubesinden sorumlu olacakmış.
    arkadaş öğrenin şunu burası fenerbahçe değil, aziz yıldırım kardeşi ali yıldırım'ı fenerbahçe'de görevlendiriyordu ve ortalığı birbirine katmıştı.
    hatta sırf kendi kardeşi ile zico'nun kardeşi papaz oldu diye en başarılı teknik adamı zico'yu postaladı aziz yıldırım.

    bu sistem galatasaray'da işlemez hacım... aile şirketi gibi yönetirsen galatasaray'ı elinde patlar...
    yağmurdan kaçarken doluya tutulacağız galiba, beterin beteri varmış, cüneyt gitti derken şimdi bir de dursun paşanın şehzade kardeşiyle uğraşacağız.

    allah yardımcımız olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın