resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 4558
    14/15 sezonunda resmi maçlarda oynadığı 1865 dakikada 6 gol 5 de asist üretmiş. yaklaşık 20 maç eder. 2 maçta 1 gole etki etmiş kısacası. bir orta saha için müthiş istatistik.

    ayrıca ligde toplamda 1269 dakika süre almış. bu sürede 4 gol 3 asist üretmiş. yani 14 maça denk geliyor oynadığı süre. 2 maçta 1 gol üretme istatistiği ligde de sürüyor.

    üstelik de bu maçların genelinde oyuna sonradan giren futbolcu ya da ilk çıkan futbolcu oldu. yani asla takımın as elemanı olamadı. bence hamza hoca ciddi şekilde üzerine düşüp selçuk inan yerine monte etmeli.

    sneijder ile uyumu üst düzeyde. takımda sneijder ile uyumu yüksek oyuncu sayısını arttırdıkça başarı şansımız da yükselecek. podolski, yasin ve emre bu nedenle sneijder'in çevresinde mutlaka ama mutlaka yer almalı. bence selçuk ve melo orta sahanın diğer pozisyonu için aralarında çekişsin.

    zaten hemen her maç gol yiyoruz. belki de emre gibi futbolcularla topu mümkün olduğunca fazla ayağımızda tutmak bize defansif olarak şu ankinden olumlu yansıyacaktır.

    kötü futbolcu olduğuna hiç bir zaman katılmadım. bence gerçekten de yeterli şansı bulamamıştır. bilal transferine de sırf emre'nin alacağı süreden çalacağı için karşı çıktım. belli de olmaz. belki de emre'yi daha ciddi bir atılım yapmaya iter bu oyuncu.

    ben galatasaray teknik adamı olsam ilk 11'e yazacağım oyunculardan bir tanesi olurdu açıkcası...

    geleceğe edit: tek top oynayabilmesi için çevresinde kendini boşa çıkaran futbolcular olmalı. zaten bu yüzden adam sneijder'le iyi anlaşıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın