resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 7071
    eğer ben galatasaray tribünlerini birazcık tanıyorsam bu adama en ufak bir tepki bile verilmeyecektir.

    2007-2008 sezonuydu, yer alisamiyen. o sezon numaralı kombinem vardı ve hemen hemen tüm lig ve avrupa maçlarında tribündeydim. bu sabri denen vasıfsız helsingborg maçında ilk yarı da iki kere top kaptırıp 0-2 geriye düşmemize sebep olmuştu. kalli ilk yarı da direk değiştirdi bunu ve bu bücür de doğrudan soyunma odasına gidiyordu, giderken de haklı olarak tribünlerin tepkisini çekmişti ve bende yuhlamıştım bunu.

    yuhlarken sağdan soldan ne tepkiler aldım o an belki biraz daha kıvılcımlansa kavga ve daha fazla şeyler de olabilirdi. olay galatasaray futbolcusu yuhalanır mı vs. değil, o konumu hak etmeyen bir kazmaya gösterilen bir tepkiydi.

    seneler geçti, bir sürü teknik adam geldi gitti, sabri hep takımda kaldı. bir tek fatih terim'in 3. gelişinde ilk sezon sabri illetinden kurtulmuştuk. hatta eboue'nin afrika kupasına gitmesiyle sabri'nin çıktığı o samsun deplasmanında yine ilk yarıyı sabri hatalarıyla 0-2 geride kapamıştık. sonra tabi fatih hoca hemen değiştirmişti bu sabri'yi tıpkı kalli gibi.

    bahsettiğimi maç da bu;

    https://www.youtube.com/watch?v=OcuGqs0iqxw

    http://www.mackolik.com/...aray-Helsingborgs-IF

    yediğimiz goller sabri hediyesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın