resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3902
    hocam; bir şeyler karalamak zorunda hissediyorum bu başlığa, hocam diyorum çünkü hala bir nebze de olsa saygım var sana. bir çok taraftarın da benim de saygımızın son damlaları, desteğimizin son kırıntıları pamuk ipliklerine bağlı. o iplikleri koparacak eylemlerde bulunma hocam. sen sabri olayında kredinin yarısını kullandın benim gözümde. burak'la ilgili açıklamaların, bruma'yı göndermen, sağ bek aldırmaman v.s. kredinin afedersin ama amına koydu. şimdi son düzlükteyiz, gidip flamini'yi bu takıma getirme hocam, 3 sene önce almadığımız oyuncuya 3 yıl sonra ne sikime alıyoruz? bu bir.

    telles'i göndereyim deme hocam. arkasında ne olduğunu henüz bilmediğimiz bir carole var tamam ama, bak peşin peşin söyledim, bu adam ligde, şampiyonlar liginde ne yapacak bilmiyoruz. bak telles'in aşağı yukarı ne vereceği belli ve vasatın üzerinde olacak o verim. ayrıca 23 yaşındaki adama şimdi 10 milyon veriyorlarsa 25 yaşında belki 20 verirler, sen de 2 sene daha yararlanmış olursun. yapma hocam satma bu adamı. bruma'yı hiç ettin, şu çocuğu etme bari. sözde takımı gençleştiricem diye geldin, bruma hiç oldu, sinan'ın oynayabileceğini hiç sanmıyorum, bu çocuğu da gönderirsen senden ümidimi tamamen kesicem hocam. ha benim ümit kesmemle bir şey olmaz, ama benim gibi binlercesini küstürürsen, ki küstürüyorsun, o zaman beyaz mendiller sallanır hocam haberin olsun. bu iki.

    bir başka nokta şu ki; ortalarda "takım içi dengeler" diye diye dolaşıyorsun, yapma hocam, o dengeler sabri'ye o maaşı verdiğinde yerle bir oldu zaten. ha duruyor da olsaydı sana şunu söylerdim; en son ortalarda takım içi dengeler diye diye dolaşan adam bize 2 şampiyonluk hediye edip fenerin başından yıuhlanarak ayrıldı. *. allah korusun hocam, sonun aynı olmasın, boşver bence sen dengeyi falan , alabileceğin en kaliteli oyuncuyu al, bu takımda muslera, sneijder, podolski, melo oynuyor, bu adamların maaş dengesini bozabileceğin oyuncular ancak zlatan ve zlatanvari adamlardır. onları da getirsen kimse maaşı falan siklemez takımda emin ol. bu da üç.

    çok bildiğimden değil ama bir şeyler karalamak istedim içimden geçen.. umarım okursun buraları, ya da umarım bizce yanlış olan şeyleri yapmaya devam etmezsin, ya da umuyorum ki sen yanlış yapmıyorsundur, biz hatalıyızdır.. umarım hocam.. yoksa bu sezon zonunu göremezsin gibime geliyor bu kulüpte..
App Store'dan indirin Google Play'den alın