resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3885
    kotu durumdaki bir kadroyu sampiyon yapmisken bu denli elestiriliyor olmasi cok aci. taraftarin gozunde vizyon=ibrahimovic olmus. oyle bir vizyon ki eger hayata gecirirseniz onumuzdeki yil ceza alip sampiyonlar ligine gidemiyorsunuz...

    gecen yil sezon ortasinda tukenmis bir kadroyu almis. ciddi ihtiyac olmasina ragmen ocak ayinda transfer yapmamis, iki kupa kazanmis. yaz gelmis, para yok, yonetim yeni. su ana net transfer harcamasi negatifte, podolski, jem, bilal ve carole'e 4 milyon euro vermis, amrabat'i sattigi paraya. eldeki oyunculari kazanmaya calisiyor, cunku para yok.

    peki para niye yok? sabri'ye 300 bin euro zam yapildi, jem'e 600 bin, bilal'e 800 bin euro verildi diye mi bu kulup bu durumda?
    yoksa hajrovic'e verilen 3.5, ontivero'ya verilen 2, tarik'a verilen 4.75, olcan'a verilen 4 milyon euro yuzunden mi?
    kaan baysal, eray, ontivero'ya verilen kontratlar neydi? burak'la, selcuk'la durup dururken 5 senelik 3 milyonluk kontratlari hamzaoglu mu imzaladi?

    iki sene once bu takim iki sezon sampiyon olmus kadronun uzerine 40 milyon euro harcayip ligi bir ay once kaybetti, mancini vizyoner oldu.
    bu sartlarda hamzaoglu nasil vizyonsuz oluyor? hamzaoglu bu kadar tiriskaysa sneijder neden hollanda'da roportajda kendisini ovuyor?

    tekrarlamak lazim... vizyon drogba'ya 1 sezon icin 10 milyon euro verip bir sene gruptan cikmakla olmuyor.
    vizyon ulkenin en iyi yeteneklerini toplayip, gelistirip, yanlarina galatasaray'in degerini anlayabilecek yabancilar katip uefa kupasini almakla oluyor.
    vizyon sabirla oluyor, calismakla oluyor. ulkene, halkina, insanina inanmakla oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın