• 4604
    transfer döneminde fazla agresif olan taraftardır. ben de öyleyim ne yalan söyleyeyim. bunun nedeni fenerbahçe veya başka takımların transferleri değil. yönetimin ve teknik direktörün gereksiz açıklamaları. yapmaları gereken çok basit hamleleri bile yapmaktan aciz bu adamlar yüzünden çoğu galatasaray sevdalısı ruh hastası olmak üzere. hala akıl sağlığını yitirmemiş taraftarların hepsi bu mali durumda yıldız transferi olmayacağının farkında zaten. bizim yapmamız gereken görev adamları bulmaktı. elmander gibi, riera (maaşı yüksekti ama bizim yönetimin suçu bence) gibi. mesela beşiktaş' ın aldığı andreas beck' i biz alsak oldukça sevinirdim. hem maliyeti uygun hem de iş disiplini olan, seviyesi belli bir oyuncu. ya da trabzon' un almış olduğu mbia.
    lafı çok uzatmak istemiyorum. ben taraftar olarak bir transfer planımızın olmamasına kızıyorum. kimse belki vardır nereden biliyorsun demesin. planı olan takım amrabat olayını yaşamazdı.
    bugün hamza hamzaoğlu' nun yaptığı açıklamalardan sonra lig başlayana kadar takım hakkında, transfer hakkında yorum yapmayacağım. sahada oynanan futbola, sonuçlara bakarak konuşmak en iyisi. şu an boşu boşuna kendimizi yıpratıyoruz renkdaşlar. sakin olun. bakalım ne yapacaklar. bence fena sıvayacaklar ama hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın