• 3566
    yapilan transferlerden sonra yine basladilar "lig onuncu hafta biter, fark olur" su bu demeye...

    saniyorlar ki sadece iyi transfer yapmakla bu is bitecek. oysa ki bu balik hafizali adamlarin unuttuklari bir sey var; o da aziz'in hala basta olmasi. butun takimi sat, real madrid'i komple fener'e transfer et ne degisir? aziz orada aziz. yildiz oyuncu transfer edebilirsin ama bunun yaninda karakterinin de olmasi gerek. turkiye'de herkesin altina son model bmw cek, hepsine birer luks villa ver, zihniyet ve bastakiler ayni olduktan sonra yasam kalitesi adina ne degisir?

    bu kamiller ne zaman erken sevinse baslarina bir sey geliyor. öyle kolay degil bu isler. neredeyse sifirdan kurulu, turkiye'yi, hakemleri, taraftari ve tff'yi tanimayan bir kadro ve teknik ekibe karsilik bu ulkenin herseyini bilen ve lobisi olan 3 kurt koca var.

    shota, hamza ve senol var.

    cogu orta ust anadolu takimi stadini tamamladi. bursa var, mersin var, antalya var, basaksehir var, kasimpasa var, eskisehir var. bu takimlara öyle "skeriz, sokariz, 5 atariz" diye dusunemezsin. bu maclarda senol hocanin cinligine, hamza hocanin sakinligine ihtiyacin var. öyle koy persie'yi, nani'yi diye bir sey yok. götunu keserler adamin, bacagini eline verirler.

    bu kamiller yine erkenden ötmeye basladilar. ki tarihinde erkenden ötup de bu kadar hayal kirikligi ve travma yasayan baska taraftar grubu yoktur sanirim. bu is transfer ile bitseydi madrid her sene sampiyon olurdu. atletico madrid sittin sene sampiyon olamazdi. sahaya kim daha cok karakter koyuyorsa o yuruyecek bu sene. hani 10'ncu hafta lig biter diyorlar ya? aslinda 10'ncu hafta aziz teknik ekibi kovar. dayanamaz o...

    allah hic kimseye "fenerbahceli hayal kirikligi" yasatmasin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın