• 9148
    secim kaybettikten sonra insanlara gerizekali muamelesi yalan sozum ona sosyal demokrat, ozde elitist yazarlarin sportif versiyonlarini gormemize olanak veren sozluk.

    taraftarin/yazarlarin elestiri noktalari sallanmadan, tamamen biatci bir anlayisla, "biz de bi bok anlamadik bu transferden ama neyse" diyerek elestiri yapanlara ad hominemin kralini yaparak sallayan yazarlari da ibretle izliyoruz sozluk sayesinde.

    hele birkac tanesi var ki tam ibretlik. adam gune aysal'a sallayarak basliyor, transferleri elestirenlerin ailelerine terbiye uzerinden cakiyor, birkac nick altina gidip keske yazarligi biraksa diyebiliyor, sonra da kendini fasulye gibi nimetten sayarak "ben yazdim diye savunuyorlar" diyor, (sanki kendisinin basina gelse kendisni savunmayacagimizi dusunerek, cunku biz kindar, affetmekten anlamayan adamlariz) yatmadan once de halamin biyiklari olsaydi amcam olurdu diyerek tekrar aysal'a salliyor bu 3-5 yazar.

    arkadas geciniz bu isleri. bu kulubun yapisi yanlis. bu taraftar artik sampiyonlukla, 4. yildizla uyutulamiyor. yanlislari da aman galatasaray zarar gormesin aman biz ne biliriz ki dusturuyla dile getirmemezlik etmiyor. sizin demenizle de kimsenin susacagi yok.

    sabri'nin sozlesmesi kirilma noktasiydi. 3'luye sneijder'in cagirilmasi bir mesajdi. bu gorulemedi ve artik yapilan her transfer taraftara batiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın