• 4577
    bir kısmı artık cidden can sıkmaya başlamıştır. kendilerini fasulye gibi nimetten sanan bu biatçı güruh, kendilerini örnek taraftar gibi lanse edip, muhalif görüştekileri sindirmeye çalışırlar. dejenere edilmiş vefa gibi, evlat gibi sahte sözcükleri de dillerinden düşürmezler, fenerbahçeli kafası gibi, şartlar ne olursa olsun 'hep destek tam destek ' palavrasını dile getirir, kulüpte yaşanan yanlışlıkları ortaya döken taraftarı nankör olarak addederler.

    cidden sıktı artık... adamların üç lafından dördü, 'ya ama 2 kupa aldı hocamızz'. insanlara transfer taraftarı, yıldız meraklısı yaftası vuran bu tipler, 2 kupa için yeri geldiğinde onurlarını, kişiliklerini, karakterlerini satmayı işten bile saymayabiliyorlar demek ki.

    o kadar boktan bir ülkede yaşıyoruz ki, insanlar artık iyi niyetlerinden mi diyeyim, saflıklarından mı diyeyim, yoksa menfaatlerinden mi bilmiyorum ama gerçekleri görmeyi, hataları dile getirmeyi istemiyorlar. iyi niyetin fazlasının salaklık olduğunu düşünen bir insan olarak, gözlerinin önünde cerayan eden olaylardan bile ders almamaları insanlar konusunda hayal kırıklığına uğratıyor beni ne yazık ki.

    kalpleri var, fakat onlarla anlamazlar; gözleri var, fakat onlarla görmezler; kulakları var, fakat onlarla işitmezler. *

    başkanı, menajeri, hocası el ele vermiş kulubü uçuruma itiyor, bunlar hala eski defterleri ortaya dökme telaşında.

    adama diyoruz ki, bu hoca laf ebeliği yapıp, paramız yok diyip, paraları çöp oyuncularla harcıyor, gereksiz tipleri takıma dolduruyor; ünal aysal zamanında alınanlar ne olacak diyor. yani kendisi o kadar armut ki, elmayla karışmış artık beyninin kıvrımları.

    taraftar tepkisini ortaya koymalı, alışverişi kesmeli, kombine almamalı diyoruz, ne biçim galatasaraylısınız, biiizz takımımızı yalnızz bırakmayızz naraları atıyorlar. paşama bak, sanki bana karıncaezmez şevki , tribine soktuğum. kombine almış, büyük taraftar çünkü. hani küçük maçlarda hep işleri çıkan, hasta olan, kombinemi gişe fiyatından devrediyorumcu tipler bize galatasaraylılık öğretecek aklı sıra.

    velhasıl-ı kelam bu dünyanın genel-geçer bir kanunu vardır ki, anlamak istemeyene belgelerle gelsen bile faydasız, o anlamamaya, bildiğinden şaşmamaya devam edecektir. yani resmi gazete yazsa inanmam diyen tipler galatasaray taraftarının içinde de olamaz mı, olur işte. bu tiplerden zaten ümidi kestik de bari sinek vızıltılarıyla, bir şeyleri değiştirmeye çabalayan insanları soğutmasınlar kulüplerinden, onları susturmaya çalışmasınlar.

    şampiyonluk ve kupa getirdi diye insanlara tapan tipler, buraya gelip 'transfer sevici' demesin insanlara, komik kaçıyor çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın