• 4
    dün geceki maç yazısında yazmayı unuttuğumuz önemli bir ayrıntıyla açıyoruz konuyu. maçın seremonisinden sonra, arda turan koşarak kayserispor kulübesine gitti ve tolunay kafkas'la kucaklaştı. bu arda'nın bu sene hayata geçirdiği, rakibe saygı göstergesiydi.
    bir galatasaray taraftarı olarak huzur ve güvenli, mutlu bir şekilde evimize döndük. geleceğe de umutla bakıyoruz, uzun yıllardan sonra dolu ve coşkulu tribünler önünde, bütün futbolculara sevgi gösterisi yaparak maçtan çıkıyoruz. gel gelelim biz her zaman ki gibi başka maç seyrettiğimizi anlıyoruz.
    televizyon sülükleri bir anket yapmışlar hemen. hangi gol daha güzel das santos'un ki mi?, elano'nun ki mi? yani das santos'un attığı gol bütün bir sezon anketlere girecek anlaşılan. gelecek hafta biri gol atarsa elano'ninkiyle kıyaslayacaklar mı? boş verelim, santos'un ki tabiki daha güzel diye mesaj atalım, sülükler sevinsin bari.
    maçın sonlarında top bütün galatasaray'lı futbolcuları turlamış, tur 40 saniye sürmüş ve top balta dedikleri servet'e gelmiş. servet topu kesmeyle kaptan'a ulaştırmış. arda topu stop ederken adamı dumura uğratmış, geri vitesine takar gibi yapıp 4. vitese takıp 3 metre fark atmış, geriye çıkardığı topu baros içeri yollamış ve son gol olarak tabela kalkmış. kalktık ayağa, tezahürat yapmayı bıraktık dakikalarca alkışladık. birde ne duyalım, televizyonun dün geceki 2. sülüğü galatasaray'lı futbolcuları piknikte yürür gibi göstermeye çalışıyor. böyle paslaşmaya izin verilirmiymiş, takacakmışın birinin dizine kramponu bakalım bir daha paslaşıyorlarmıymış.
    sülüklere bu hafta ekmek çıkmadı. galatasaray puan kaybetmedi, rotasyon yapılmadı. nerden taksalar acaba? galatasaray'ın her maç gol yediğine taktılar. milli takım defansına bok attılar. sıkıysa milli takım yenildiğinde saldırsanıza servet'le gökhan'a. aralarına top atıldığı zaman dinamit hükmündeymiş. galatasaray'da servet'le gökhan'ın arasına top atılma ihtimali, milli maçlarda atılma ihtimalinden sanki daha fazla. o kadar aklınız varsa söyleyin fatih terim'e almasın bu her maç gol yediren stoperleri takıma.
    bekledi haftanın sülükleri, bu maça kadar galatasaray'ın oynadığı takımlar dandikti. kayserispor'da 4 yediğine göre, kayserispor'da bundan böyle dandik takım ilan edilebilir. medet ankaraspor'da, haydi ankara sevindir şu medyamızın baloncularını.
    keita etkisiz bir ilk yarı çıkardığında sülüğün biri rahat bir nefes aldı. ben demedimmi diye kasım kasım kasılmak üzereyken ne yazık elano'nun bazukasını seyretmek zorunda kaldı. bu ne ızdırap dır çekene sormak lazımdır.
    sülüğün tek tesellisi kewell'in kadroda olmaması. birde o olsaydı dünkü maçta, mutlak maça bir imza da o atardı. salyalar akmaya, kinler kusulmaya devam. maçlara artık bir de bu gözle bakıyoruz. maç bizim için ikinci maça kadar bitmeyecek. sülükler için de tabi ki
App Store'dan indirin Google Play'den alın