resim
Luís Carlos Almeida da Cunha
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.77
Uyruk:Portekiz
  • 322
    çok kaliteli futbolcudur. yaşı çok müsaittir, manu'yu 6 milyon yuro'ya ikna etmekte büyük iştir. ancak bu fener'in transfer ettiği oyuncuların yıllık ücret ve imza parasını açıklamamasında bi kıllık var. koduğumun şikecileri yine bir hile hurdanın peşinde değillerse ben de hiç bir şey billmiyorum. eğer söylenenler doğruysa ve nani'ye 10 milyon yuro imza parası vermişlerse afedersiniz ama akıllarına sıçayım. lan biz sneijder'e 3.9 verdik amk, 10 milyon imza parası nedir arkadaş? bir başka söylentiye göre oyuncuya yıllık 5 milyon ödenecekmiş, ki imza parasıyla beraber bu adam hiç maça çıkmasa bile 3 yılda 25 milyon yuro alacak demektir ki, bu bırak fener'i, arap sermayesindeki takımlar için bile ciddi bir meblağdır.

    her halükarda kendileri için ligin çok üstünde bir kalitede nani, çok katkı verecektir, çok iyi futbolcudur. umarım bahsedilen miktarları da vermişlerdir de ekonomik olarak oynadıkları o büyük kumar götlerinde patlar.

    edit: tahmin ediyorum imza parasını bir kerede değil, bizim sneijder'da yaptığımız gibi üç yıla bölüp taksitler şeklinde verecekler. işe bu noktadan baktığınızda nani yıllık 8.3 milyon yuro'dan biraz fazla alacak demektir. muhasebecilik hiç adetim değildir, kimsenin transferine de bok attığım yok ama kafamda deli sorular var.

    1. bu paraları verdikten sonra nani elbette gelir ancak aziz hakikaten çıldırdı galiba sonunda, nani'ye yıllık 8.3 milyon vermek ne demek lan?
    2. bunlar bu paraları nerden buluyor amk? geçen sene parasızlıktan gebermek üzere olan kulüp nasıl oluyor da bu sene sadece nani'ye 31 milyon yuro harcıyor?
App Store'dan indirin Google Play'den alın