resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4030
    son kurşununu sıkan fenerbahçe başkanı.

    şimdi geçirdiği hukuksal süreci bir avukat olarak takip edemiyorum artık, kanun dışına çıkılalı çok oldu, fakat iç güdülerim son şansını kullandığını söylüyor. dosya ağzına beraber delil ile dolu. şöyle bir medyadan öğrendiğim kanıtları düşününce beraat kararı alması imkan ve ihtimal dışı.

    drogba'yı kaybetmiş, ilk 11'e giren transfer yapamamış bir galatasaray karşısında özellikle de ersun yanal'ı göndermese çok rahat şampiyon olacak fenerbahçe'yi egoları ile piç ettiği için 4. yıldız sonrasında taraftardan siktiri yemişti. ama götünde tutkal olduğundan yine bir takım algı operasyonları ile fındık beyinli türk halkının fenerbahçeli olanlarını zor da olsa ikna etmeyi başardı.

    ne yaptı? galatasaray için medya boy boy abuk subuk isimleri yazarken fenerbahçe için dev isimleri yazdı. fenerbahçe adıyla, büyüklüğüyle her zaman ölçüsüz borçlanabilecek bir kulüp. bu sezon aziz yıldırım da işte onu yaptı. ben dedi, nasıl olsa artık daha fazla devam edemem bu başkanlığa. sezon sonunda şampiyon olamazsam taraftar kulübü basar. eğer mahkeme aleyhime sonuçlanırsa zaten maphushane yolları. ben bu sezon başarısız olmayacak bir kadro kurarım. fenerbahçe'yi olabildiğince borçlandırırım sorun değil ama oynanan futbol ve alınan sonuçlarla taraftar desteğini arkama alıp, tekrar büyük başkan aziz yıldırım olurum. ufukta erken seçim de görünüyor, bu destekle hükümet kontrolündeki yargıyı baskı altına alıp beraat ederim.

    edemezsem zaten fenerbahçe yansın.
    edersem de kahraman olarak sözümü tutar, fenerbahçe'yi akladım der istifa ederim. benden sonra gelecek olanın devralacağı enkaz sayesinde yaşanacak başarısızlıklar sonucu ise adımın efsanesi daha 100 sene devam eder. evet bu adam böyle bir plan kurdu. şimdi de uyguluyor.

    kjaer, nani, gelirse van persie... rahat rahat saçılan milyonlar hep bundan.

    galatasaray'ın kötü kadro kurmayacağına yönelik bir inancım var.
    en kötü ikinci oluruz. zaten her sene şampiyonluk diye bir şey hiç bir kitapta yazmıyor. yeter ki maliyeti podolski gibi transferler yapılsın, sabri ve bilal gibi maliyet hesabında komik duruma düştüğümüz transferlerden de kulüp vazgeçsin.

    biz başarılı olabiliriz.
    ancak başarısızlık da bizim için en kötü 2.liği ifade ediyor.
    o yüzden mali dengeyi korumak daha önemli.

    alınacak isimleri bekleyelim.
    kimsenin altında kalmayacak bir kadro kurulacağından eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın