• 1059
    futbolcu satışından iyi para kazandılar.

    ayrıca sağ ve sol bek pozisyonlarını çok iyi iki oyuncuyla doldurdular.
    kimse tosic'i küçümsemesin. ben bu adamı ligde izledim. tekniği gayet iyi. 5-6 asisti geçecektir. beck zaten son derece dengeli, güçlü, ciğersiz tabir edilen ve alman milli takım forması görmüş bir adam. futbol alt yapısı çok kuvvetli. ben kesinlikle galatasaray'a transfer olmasını isterdim.

    stoperde douglas ismi geçiyor. bu da bana göre doğru adam.

    loic remy transferi konuşuluyor ki demba ba'dan çok daha iyi oyuncudur. keşke galatasaray'a alabilsek. hem sağ forvet oynar, hem forvet oynar. müthiş topçu.

    ha bir de aylardır twitter'ımzıda yatıp kalkan boateng'i bunlar alırsa çok üzülecez arkasından haberiniz olsun. adam galatasaray orta sahasının ihtiyaç duyduğu her şeye sahip. kuvvetli, tempolu, defansif melekeleri yerinde, skorer, dripling kabiliyeti ile müthiş pres kırar, göbekte selçuk'tan iyi oyuncudur form tuttuğunda, sakatlanırsa sneijder'i yedekler... bana göre önümüzdeki haftalarda gazetelerde boateng beşiktaş'ta diye bir haber görürüz.

    boateng gibi oyuncuları oynatabilen bir ligiz. fırsat bulduğumuzda bu transferleri kaçırmamalıyız. çünkü form tutmuş bir boateng 20 milyon eu'luk futbolcudur. hele bonservissiz ve maaş talepleri düşmüşken...
App Store'dan indirin Google Play'den alın