resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 4660
    satılması halinde;
    evet şampiyonluk yolunda çok kritik galatasaray-fenerbahçe maçındayız dakika 78 nani vurdu ve harika bir goool sevgili izleyenler. durum şimdi 1-1 arena'da. taraftarlardan; ah ulan muslera olsaydı şimdi. o tutardı bunu. muslera gibi olmuyor aq kalecisi.
    satılmaması halinde;
    evet sayın seyirciler galatasaray şampiyon. sezonun en büyüğü oluyor galatasaray. ve evet onun payı çok büyük. muslera bu sene de müthiş iş çıkarıyor. sezonun kırılma anlarında yine onun imzası var.

    böyle yazdım ama fener maçı şampiyonlukla eşdeğer olduğundan değil tabiki. ne yazsaydım beşiktaş maçı mı *
    sadece satılsın diyen arkadaşların mondragon'un gidişi ile muslera'nın gelişi arasında geçen süreyi hatırlamalarını istiyorum. çektiğimiz çileyi. he biz porto olsak yeni bir muslera çıkarabilecek olsak satalım kardeşlerim. fakat o para çarçur olacak bunu buradaki herkes çok iyi biliyor. muslera'nın sana kazandırdıkları 35,40 milyon euro'larla ölçülmez. o zaman messi'yi de 300 milyon euro'ya felan satmalılar bu mantıkla. bakınız sevgili arkadaşlar başarı muslera'yı 35'e satıp kar etmek değildir. başarı muslera'nın en az bize geldiği hali 6'ya 8'e bulup muslera'yı o zaman 35'e satabilmektir. şu aşamada muslera satmak kendi bacağına sıkmaktan başka bir şey değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın