resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 1082
    arsenal taraftarı neden kendisini özleyecekleri ile ilgili bir yazı yazmış. ingilizcesini atıyorum daha sonra özetleyip türkçesini yazarım.

    http://fb.me/2gd0q8psr

    edit:

    2012 yazinda takima katildiginda takim icin cok degerli bir oyuncuydu ancak sezon devam ederken wenger'in gozunden dustu ama taraftar onu cok ozleyecek aha buraya da niye ozleyecegimi yaziyorum.

    raket gibi sol ayagi

    rakiplerin kalesine cocugu koymada eskiden beri gelen bir sohreti var. oyle boyle abanmiyor adam. bunu daha once de yapiyordu ama arsenal'de bokunu cikardi arkadas.

    attigi bir golu koymus onu anlatmis.

    bitiriciligi

    arsene wenger bile bir basin toplantisinda podolski'nin takimindaki en bitirici oyuncu oldugunu soylemisti.

    "o kesinlikle benim gordugum en iyi bitiricilerden biri. yakaladi mi atiyor birader sakasi yok adamin. fiziksel olarak hazir oldugunda elbette bize yardimci olacak. eger birini gol pozisyonunda gormek isteseydim o adam podolski olurdu" diye buyurmus wenger efendi.

    yine attigi birkac golu anlatmis ve premier ligde gole cevirme orani en yuksek oyuncu oldugundan bahsetmis amma velakin bu rekor daha sonra diego costa ve juan mata tarafindan kirilmis.

    podolski bircok arsenal taraftarinin kaleciyle karsi karsiya gormek isteyecegi ilk oyuncu cunku adam ceza sahasi icinde affetmiyor haci yuzdesi falan baya yuksek ama ne yazik ki bunu daha fazla goremeyecegiz.

    taraftarla iliskisi

    bu galiba bizim prensimiz hakkinda ozleyecegimiz en onemli nokta olacak. twitter, facebook, instagram veya sahada taraftarin kalbini nasil kazanacagini cok iyi biliyor hinzir.

    cogu taraftar onun tottenham deplasmaninda tottenham ile nasil tasak gectigini cabuk unutamayacaktir zuhaha ulan tam parti havasi vardi ya.

    deneyimi

    hepimiz biliyoruz ki onun deneyiminde bir yedek dunya futbolunda yok. poldi'nin sonradan girip degistirdigi birkac maci falan hatirlatmis iste.

    podolski bircok puan kazandirdi buna ragmen degerini bilemedik adamin.

    sonuc olarak poldi, arsenal'de cok ozlenecek. seneye serbest kalacagina para kazanmak isteyip bu sezon sattilar. umarim her sey diledigince olur ve turkiye'de iyi isler cikarirsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın