• 3625
    mevcut yönetimin doğru ve yanlışları elbette bulunmakta. belki çoğu yazar ve okur arkadaşıma göre yanlışları da çoktur, doğrusu dahi yoktur. ancak göreve gelen yönetim kendinden önceki mali külfetle, enkazla uğraşmaya yoğunlaşmış durumda. bundan dolayı zengin aile çocuğu gibi harcama lüksümüz olmadığı bir gerçek. tam bu noktada kontr-argüman olarak sabri'ye ödenecek olan yıllık maaş akıllara gelmektedir. bu para; yönetimin insiyatifinde olmadan, hamza hocamiz tarafından sabri'ye jest olarak sunulmuş olan bir sözleşmenin ürünüdür. kısacası her daim fatih terim ekolünden geldiğini gördüğümüz hamza hocamızın "patron olma" anlayışı bir sene bile geçmeden kendisini fatih terim olarak görme hevesinden kaynaklı olduğuna inanıyorum(!). ancak ipleri kendi eline bu kadar rahat alamayacağı konusunda yönetim ve teknik direktörümüz anlaşmıştır, anlaşmalıdır. artık transferlerden ve iç transferden cüneyt tanman sorumlu olacaktır.

    transfer konusunda ise podolski bizi istiyor ve coktan razı ancak arsenal ile bonservis konusunda anlaşma zemini aranmakta. gerek löw, gerekse podolski as kadroda yer alabileceği bir takım olarak galatasaray'ı işaret ederek arsenal'i ikna etme girişimimize destek olmaktadır.

    yönetim çok yeni ve tecrübesi yok bu kurtlar sofrasında. tabiri caizse kaşarlanmadılar. belli bir çizgiyi koruyarak, mali yapıyı düzeltmeye çalışarak galatasaray'ın önünü açmaya çalışmaktalar. doğru transferleri yapacaklarına inanıyorum. umarım beni ve benim gibi yüreği galatasaray için atan herkesi memnun edecek takviyeleri yapacaklar.

    galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın