resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3442
    gençler bu adam kendini daha geldiği ilk dönem belli etti. transfer seçeneklerine sonra değiniriz de saha içi tercihlerine, oynattığı oyuna ve oyuncu değişikliklerine bakıldığında bu adam zaten bas bas bağırıyordu ben galatasaray'ın hocası değilim diye. benim hamza hoca ilgili görüşlerim belli. niasse veya bilal hamleleri için demiyorum. bu adama hoca olarak içim hiç ama hiç sinmemişti. ilk geldiğinde de zaten ilk 3'e soksun yeter diyorduk. nasıl olduğunu hala çözemediğimiz şekilde 2 kupayı birden aldık.

    sorarım size bana bir tane maç söyler misiniz "ulan ne top oynadık o maçta" diye. bir tane lan. yok kardeşler yok. eskişehir maçından bursa maçına kadar oynanan hiçbir maçta futbol olarak doymadık. yerden yere vurulan mancini döneminde bile en az 5 maç sayarım rakibimizi sahadan sildiğimiz. yine hamza hoca döneminde ligin ilk 6'sında yer alan takımlara karşı bir tek beşiktaş'ı 2 kere - ki birinde 55.dk'da 10 kişi kaldılar diğerinde 70 dk yarı sahamızdan çıkmadılar- yenmişiz. bir de kupa finalinde bursa'yı mucizevi şekilde 3-2 yenmişiz. ki o maçta da şut istatistiği çok şeyi anlatıyor. 32-14 bursa lehine. yine mancini'ye baktığımızda bu arada niye mancini'ye bakıyoruz. çünkü kadro hemen hemen aynı. takım o mancini ile çıktığı 5 derbinin 4'ünü kazanmış. bursa'ya 3 maçta 13 gol atmış, real'li juve'li gruptan çıkmış. işte yeterlilik budur. mancini ile devam edilse eminim yine şampiyon biz olurduk. ama maçları bu seneki gibi elimiz böğrümüzde izleyerek değil kanırta kanırta olurduk. kupayı boşver. avrupada da en az mart ayını görürdük. ama o işi konuşmak faydasız. mesele hamza hocanın büyük hoca olabilme potansiyelini baştan beri gösterememesi. çoğu taraftarın da bunu şimdi farketmesi.

    vel hasıl hamza hocadan bize hoca olmaz. iyi adam, güzel insan, temiz kalpli hepsine eyvallah. ama bu işler yalnız kalbe bakmıyor dostlar. ben mancini'nin de en az hamza hoca kadar temiz kalpli olduğunu düşünüyorum.ama adam projeler ilkelerine ters düşünce çekti gitti. hamza hocanın ilkeleri de bize ters. işin acı tarafı kendisi kadar dar vizyonlu bir sportif direktör ve başkan var başında. bu sene için zaten heyecan ve umudumuz çok azaldı. ama esas mesele işler yoluna gireceği zaman, bugünün bıraktığı enkazı kaldırmak olacak. o da o kadar kolay olmayacak.

    ha bütün bu düşüncelerimden sonra bence hoca istifa etmeli mi. hayır. neden e adam bir şekilde 2 kupayı aldı. elimiz mahkum bir şans vermeye. vermezsek ayıp olur. bırakalım ırzına geçsin takımın. ekim aralık gibi gidecek nasıl olsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın