resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10216
    (bkz: iddia edildi)

    http://www.radikal.com.tr/...e_savas_acti-1384547

    mantıksız bir habere konu olmuş teknik direktör.

    "alaçatı’da lüks bir villa satın alan fatih terim mahallelinin sevip baktığı köpeklerden rahatsız oldu. vatan ’dan öncel öziçer’in haberine göre terim, ‘koku geliyor, mikrop yayar bunlar diyerek aşılı köpeklerin otoyola atılmasını istedi."

    haberi açıyoruz.

    "fatih terim bu yaz alaçatı’da satın aldığı eve yerleşir yerleşmez köpek besleyen komşularını uyararak ‘bizim eve koku geliyor, mikrop yayar bunlar diyerek köpeklerin gönderilmesini istedi."

    anladığım kadarıyla alaçatı'daki villaların durumu medcezir isimli süpersonik türk dizisinde gördüğümüz gibi. fatih terim buradan bir villa satın alıyor, sokaktaki köpeklerin ise evin içine koku yaydığını iddia ederek köpeklerin gönderilmesini istiyor.

    durumun anlaşılması açısından temsili fatih hoca villası: https://harita.yandex.com.tr/-/CVWtBSPb

    burada şöyle bir durum var. köpekleri zenginler besliyor, aşılı oldukları da "iddia edildiğine" göre söz konusu zengin villacılar bu hayvanların bakımı üstlenmiş durumda. öyle ise bu hayvanların evin içine ulaşacak derecede kötü kokmaları imkansız.

    "komşuları terim’i kırmamak için çok sevdikleri köpekleri için ayrı yer kiraladı. hoca çok geçmeden bu kez mahallenin baktığı sokak köpeklerine el attığı ve ‘havlıyorlar’ diye şikayet edip, sokak köpeklerinin barınağa gönderilmesi ya da otoyola atılması için girişimlere başladığı iddia edildi."

    burası daha güzel. terim'i kırmamak için köpeklere yer kiralayan komşu ibaresi tüm terim düşmanlığıma rağmen bana akıl alır gibi gelmiyor. en az terim kadar zengin insanlar, terim'in saçma isteği dolayısıyla neden köpeklere bir yer kiralasınlar yahu? çok seven varsa evine alır, diğer türlü zaten iş inada biner.

    neyse ki dabbe-ül arz fatih bu noktada da durmuyor. halihazırda "ayrı yer"de tutulan hayvanları bu kez de havlıyor diye şikayet ediyor. e abicim terim'i kırmamak için kiralanan yerin terim'in yan villası olmayacağını göz önüne alırsak adamın şikayetinin konusu neden değişti? köpekler sokaktayken havlamıyorlar mıydı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın