• 12577
    kulübe transfer politikası önerecek olsaydım eğer, italya ve almanya liglerinin orta sınıf takımlarının 26-27 yaşındaki oyuncularına yönelelim derdim sanırım. 2015-2016 transfer döneminde yöneldiğimiz futbolculara baktığımda beni mutlu edebilecek tek transfer kamil glik olurdu.

    orta sahamıza ingiltere'nin alt sıralarında oynayan takımlarından bir futbolcu getirmek bence uygundur. ilk hedefimiz standardını koruyabilen bir takım yaratabilmek olmalı. tabi bunun için takım içi bir temizleme operasyonu şart.

    bana kalırsa yıldız transferi kamptan önce değil kamp döneminin sonuna doğru olmalı mesela. dediğim gibi önce standardı yakalayıp üstüne bizi bir üst seviyeye çekebilecek yıldız transferi yapılabilir.

    fransa'da yetişmiş bir oyuncu almazdım. istisnalar tabi ki var ancak fransa'da yetişen oyuncuları beğenmiyorum. onun dışında zorda kalmadığımız sürece güney amerika kıtasına da yönelmezdim. ben daha çok soğuk ülke vatandaşı olan futbolcularla ilgilenirdim, rusya hariç.

    bana kalırsa vizyon kelimesini bazı yerlerde yanlış değerlendiriyoruz. yani sneijder, drogba tarzı yıldızlar olmadığı sürece ille de yıldız transferi yapmak zorunda değiliz. bir de bu tarz yıldız transferlerini her sene yapmaya da karşıyım. atıyorum palermo'dan, frankfurt'tan, stoke city'den vs alacağımız bir orta saha oyuncusu bizi vizyonsuz yapmaz. ha gelip de niasse falan alınırsa tabi ki vizyonsuzluk olur ona sözüm yok.

    genç oyuncu transferi ben de çok istiyorum ancak scout ekibimiz yeterli veya yetersiz demeyeceğim ama bana göre yalancı. çok fazla çelişkili demeçler veriyor emre utkucan bey. yani şunu anlayamıyorum. ben yetenekli olduğunu düşünüyordum ama değilmiş dese zoruma gitmeyecek ama gelip de haberim yoktu diyince kafayı yiyorum. o yüzden bu takımın genç oyuncu transferlerine güvenmiyorum. halbuki benim için bruma ve telles öyle veya böyle hala potansiyeli olan oyuncular.

    biraz dağınık bir yazı oldu. ordan oraya atladım. çok kızgınım şu an yönetime de yine bekleyip görelim demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. hakkımızda hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın