resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6927
    kendisine verilen kontratı düşündükçe kafayı yiyecem arkadaş.

    bak yüksek ücretle imza atılmasını geçtim. sabri bu takımda vasatlığın simgesi olmuş bir isim. verimli ya da değil. taraftarın bu oyuncuya tepkisi olduğu çok açık. gelen şampiyonluk sonrası, yedek kalması koşulu ile sabri ile sözleşme imzalanmasını taraftar sindirebilirdi. ama taşak geçer gibi ucu yıllık 6 milyon liraya dayanan, ancak yıldız standardında bir oyuncuya uygun bir kontrat yapmasaydınız.

    şimdi her şeyi geçtim. bu adamı nasıl oynatacak hamza hoca?

    sabri çıkabilir mi ali sami yen'de taraftarın karşısına. ıslıklar, küfürler, yuhalamalar? hangi futbolcu dayanabilir bu baskıya. bir de sabri'nin sık sık kötü performans gösteren ve hata yapan bir futbolcu olduğu düşünülürse... bu adamın sami yen'de 90 dakikayı çıkarması çok ama çok zor.

    ben yönetimin yerinde olsam ne yapar eder iyi bir sağ bek alırdım. sabri'yi taraftara unutturmaya mecburlar. normalde 15/16 sezonunda sabri'nin sağ bek olduğu bir galatasaray şampiyon olacaksa bile, mevcut şartlar altında taraftar tepkisini de düşünürsek o ihtimal ortadan kalkar. sabri ile yola çıkan başarısızlığı baştan kabullenmeye mecburdur. maçlarda sabri'yi rakip değil taraftar bitirecek. bu çok ama çok açık. önlemi derhal alınmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın