• 3603
    11 temmuz 2015 de borçlanma yetkisi istiyecekleri konuşuluyor. tamam güzel anlayabiliyorum. neden bu tarih erkene çekilmiyor. bir sürü sebepten dolayı zaten transferin geç biteceğini biliyoruz. temmuz başında niye bu kongre yapılmıyor. zaten yetki verilecek belli.

    bunun dışında çok acemi bir yönetimimiz var. saydamlığı bir tarafa bırakarak hamaset yapılıyor. saydam olun arkadaş. eğer kafanızdakileri insanlara açıklayamazsanız infiale sebep olursunuz. ki oluyorsunuz.

    örneğin burada (bkz: #1741426) extensor bir tahmin sunmuş. sen bunu öyle yada böyle açıklayacaksın yapmazsan taraftar altında bir şey olduğunu düşünür ve bunda haklıdır. biz iç işleri ne kadar bilebiliriz ki. siz kafanızdakileri açıklamadığınız her an biz daha çok şüpheleniyoruz bazı şeylerden.

    işte bu yüzden deneyimsiz, yönetimlerde daha önce bulunmamış insanların başkan olmasına çok karşıyım. ünal aysal ilk senesinde sahada fatih terim gibi bir deneyim ve yanındaki deneyimli adamlarla bunu kotardı peki şu an başımızdakilerin hangisi deneyimli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın