• 3587
    hamza'nin 2 futbolcu alacagiz soyleminden yola cikarak, sabri'ye 1.800 euro degil de, yuzbin euro verilseydi (hani galatasaray'in cocugu ya, olmez heralde senelik 300 bin lirayla) bilal kisa yerine de parayi tutsalardi ve sadece sag beke ve forvete iki tane yildiz alsalardi cikip da delikanli gibi "kardesim para yok 2 transfer yapacagiz o kadar" deselerdi kimse cikip agzini acmazdi. acamazdi degil bak. acmazdi. cunku galatasaray taraftari 3 tane kanaat onderinin pesinden gidecek kadar ahlaksiz ve gerizekali degildir. bunun tersini dusunenler hakkinda da tanimlama yapmanin yeri ise sozluk degil. aksine yapilan aciklama gecmiste de oldugu gibi takimi ve taraftari motive ederdi ve emin olun bir kere daha sampiyon olunurdu. ortada ozbek tanman ve hamza'nin hatalari var. bu hatalari onceki yonetimi isaret ederek bertaraf etmeye calismak rasyonel bir davranis degil. cunku

    1) onceki yonetim kendisini savundu ve onlarin doneminde de temlik edilmis gelirler vardi ona ragmen delikanli gibi cikip borclari arttirmadan gelirleri arttirmayi basardilar.

    2) ozbek baskan olmadan once genel kurul uyeleri arasinda "parali baskan", "ensesi kalin baskan", "iki oteli var" pr'i yapiliyordu. e hani nerede bunlari konusanlar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın