resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10208
    iki kupa ile kapatılan sezondaki* kaotik ortamın ve bugünlerde yaşadığımız hezeyanın mimarlarından biridir diğeri de ünal aysal'dır.(u: sezonun planlamasını tek başına aysal yapsa da yine de var bu sistemsizlikte payı. ) birini aklamak paklamak için diğerini gömmenin anlam ve önemini hala çözmüş değilim.

    para için sattı diyenler gerçekten komik. kimse kusura bakmasın bu adam milli takıma o imzayı atmadan önce de bu platformdaki herkesin yedi sülalesini satın alırdı şimdi de istese alır. belirtmekte fayda var bu dediğim maddi anlamda yoksa fatih terim'in bu platformdaki herkesten şerefli, dürüst olduğunu söylemiyorum sözüm para için sattı diyenlere. tekrar belirtmekte fayda var kimsenin maneviyatını tartışacak değilim zaten anlatmak istediğim o değil.

    kendisinin galatasaray'dan ayrılmasının yegane sebebleri; inat, güç aşkı, ve aşırı milliyetçi bir vatandaş olması. ünal aysal ve kendisine teşekkür etmekte fayda var 4. yıldızı taktığımız iki kupa ile kapattığımız sezon sadece iki gün konuşuldu bir iblis'in söylediği gibi malesef öyle bu ikisinin egoları yüzünden tarihe geçecek bir sezon iki üç gün konuşuldu. hala gündem bu ikisi. şimdi sadece şikecilerin transfer haberleri gündem de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın